Gener 2009

Un dia, una hora

de Producciones Viridiana Aragó
Teatre
Divendres 9 i dissabte 10 de gener de 2009 a les 21:30 h.

'Un dia, una hora' de Producciones Viridiana Aragó

Un espectacle escrit molt seriosament per nens... destinat a ser vist per ADULTS amb HUMOR.
Cap als anys 80 un titiriter argentí, Javier Villafañe va recórrer els camins de Castella la Manxa i Aragó. En cada poble, en cada escola on actuava demanava als nens que escrivissin un conte. Quan va acabar el seu periple havia reunit més de 300.000 contes. Un día, una hora és un espectacle realitzat amb seixanta dels textos recollits per Villafañe. Un día, una hora és un espectable sobre nosaltres, sobre els nens que vam ser, sobre els nens que encara som.

Primer Premi de la Mostra de Teatre de Barcelona.

Amb Merche Albero, Raquel Anadón, Pilar Barrio, Begoña Coarasa, Elena Gómez.
Direcció: Jesús Arbués, amb històries escrites per a nens de 6 a 12 anys i recollides per Javier Villafañe.
Comèdia 80min.

El projecte Llenamú

de Xavier Boada i Joan Roura Cia Corcia Teatre
Teatre
Divendres 16 i dissabte 17 de gener de 2009 a les 21:30 h.

Unes restes arqueològiques de gran valor han estat descobertes sota una antiga colònia industrial: la “Colònia de Llenamú”. L’Esteve Gasòliba, únic habitant que hi resta, no està disposat a marxar-ne per més ofertes que li faci l’Administració. El Senyor Pere Artigas, Director General de Patrimoni Cultural, s’encarrega personalment de les negociacions per tal d’arribar a un acord mitjançant la via diplomàtica. Aquesta circumstància el porta a visitar repetides vegades les abandonades instal•lacions de la Colònia amb la intenció de convèncer l’Esteve, però aquest es mostra intransigent. Davant d’aquesta situació, el polític, ajudat per la seva secretària, farà servir una obscura estratègia per desbloquejar l’afer.

Accèssit en gira i Primer Premi millor Actor Cesc Pérez

Amb Marta Parramón, Cesc Pérez, Jordi Arqués.
Direció: Joan Roura.
Tragicomèdia 65min.

No sólo (de neuronas vive el cerebro enamorado)

Cia. Erre que Erre
Dansa
Dijous 22 de gener de 2009 a les 21:30 h.

Dues persones amb el mateix pols, una respiració única. Un nou encontre després de moltes trobades. Buscant els llocs no comuns de la idea d’amor, una anàlisi científica i analítica dels processos d’enamorar-se i continuar al costat d’algú una vegada que la química ha deixat de complir la seva funció. Una espècie de poètica científica que genera imatges i transmet emocions a través de cossos en moviment i les seves relacions. "-Nosotros somos veloces guepardos. Nos queremos a ciento diez kilómetros por hora durante cincuenta metros consecutivos. -¿Y luego qué?- Luego nos vamos a comernos la joven cría de gacela al cubil, que hemos cazado entre los dos."

Creació i interpretació: María Ángeles G. Angulo i Mario G. Sáez
Música: David Crespo

La partida

d’Òscar Sanz Cabrera
Teatre
Divendres 30 i dissabte 31 de gener de 2009 a les 21:30 h.

Tres amics de tota la vida es reuneixen un cop al mes per fer una partida. Contradiccions, enveges, hipocresia...Poc a poc veurem que són més coses les que els separen, que les que els uneixen.

PREMI ESPECIAL DE JURAT I PREMI DEL PÚBLIC

Cia. la Partida teatre
Amb Pep Durán, Jordi Cumellas, Jorge S. Cabrera
Direció: Oscar Sanz Cabrera
Comèdia 70 min

Logos dels patrocinadors