Abril 2009

Paraules d’avui

M. de Roig
Teatre
Divendres 3 i Dissabte 4 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

A través del pensament de la Montserrat Roig podem, encara ara, cercar de comprendre i dialogar amb els grans i petits esdeveniments que vertebren el nostre dia a dia. És per això que, els mots escrits ahir esdevinguin PARAULES D’AVUI, actuals i imprescindibles. Amb aquest espectacle tenim l’ocasió de gaudir i fer nostre el pensament i les inquietuds d’una gran figura de les lletres del nostre país, com és la
Montserrat Roig, alhora que ofereix una oportunitat excepcional per a donar-la a conèixer a les noves generacions de joves que de ben segur s’han de sentir molt propers a ella.

Autora: Montserrat Roig i Fransitorra
Intèrprets: Mariona Casanovas (actriu) i Emili Cuenca (músic)
Direcció : Maria Manau i Frederic Roda
Drama intimista. Català. 50 min.

Mô-nología, los momentos menos malos

de Carlo-Mô
Teatre
Divendres 10 i dissabte 11 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

Després de més de set anys de fer el pallasso por teatres de tot el país, Carlo-Mô es decideix a recopilar els seus millors sketchs, les seves bogeries més sonades i els seus números més apaludits. Moments ja clàssics del clown dels anteriors espectacles Mal Parto Me Raya (Se atormenta una vecina), El Vaso (que colmó la gota), Desvíos y Desvaríos o del recent Teatro del Infame.
Nits plenes de sorpreses, de números inoblidables, de nous gags, de moments èpics o com diria la crítica, nits amb els moments menys dolents de Carlo-Mô....i amb la col·laboració especial del seu company de fatiga i tècnic surrealista Mr. Di.

Interpretació i guió: Carlo-Mô
Direcció: Carlo-Mô i Raquel Capdet (El Vaso)
Tècnic interactiu i col·laborador: Mr. Di
Comèdia. Castellà. 70 min.

Beautiful Dance i Solo on Bach & Glenn

Dansa
Dijous 16 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

Beautiful Dance: La música de Beethoven re-escrita, per a un instrument nou, el cos. Notes negres, corxeres, i pauses esdevenen caminades, salts, palmades, i moments de silenci.
Obre els ulls i les orelles. Això és una invitació d'observar i escoltar. Una dansa lleugera, minimalista i cuidada que respon a la interpretació de Glenn Gould de la Sonata de Beethoven Nº 13.
Solo on Bach & Glenn: Aquest solo està basat en instruccions escrites, íntimament relacionades amb el so de piano i la paraula de Glenn Gould. El pianista grava les variacions, s’equivoca, i ho intenta de nou. Glenn Gould ens parla del la seva manera de tocar i gravar. El moviment acompanya i alhora dirigeix la música.

Coreografia: Albert Quesada & Vera Tussing
Música: Sonata No.13 en E-Flat Major Op.27. allegro molto vivace de Beethoven interpretada per Glenn Gould.(Beutiful dance). Extractes d’una grabació de Glenn Gould de les Variacions Goldberg de J. S. Bach, 1955. Entrevista a Glenn Gould sobre la seva última gravació, al 1981, de les Variacions Goldberg. (Solo on Bach & Glenn).
46 min.

Contra el progrés

d’Esteve Soler Cia. teatre al detall
Teatre
Divendres 17 i dissabte 18 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

Contra el progrés són 7 petites obres que barregen horror i comèdia, 7 moments tan estranys com pròxims, 7 visions surrealistes i contundents sobre el progrés que no avança, el progrés que menysprea, el mateix progrés de sempre. Un fresc contemporani sota el vidre fumat de l'humor més fosc, explosiu mosaic de punyents contrastos que et petrifica el riure tot just et fa esclafir.
Contra el progrés va ser seleccionada entre 646 textos pel festival Theatertreffen de Berlín i premiada amb un muntatge al Bayesrisches Staatsschauspiel (Munich).

Director. Joan ma Segura
Amb Txell Botey , Dani Arrebola i Xavi Idàñez
Comèdia. Català. 70min.

Monólogos Mágicos

amb el Mag Gerard
Teatre / Màgia
Divendres 24 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

El Mag Gerard pertany a una nova generació de mags que barregen de forma original i sorprenent màgia i stand up comedy. En aquest espectacle íntim i unipersonal podreu veure com la màgia es pot convertir en una eina de comunicació per explicar històries impossibles i màgiques...
Monólogos Mágicos barreja com si fos una baralla de cartes, la màgia visual, la telepatia, els gags i els jocs de paraules per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible.

Creació i interpretació: Mag Gerard.
Comèdia. Català. 70 min.

Recetas afrodisíacas de la doctora Laura Amor

amb Mandarina Clown (Laura Muñoz)
Teatre / Màgia
Dissabte 25 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

Aquesta doctora, que en la professió és professional i en l’amor, amoral, ens brindarà les seves receptes afrodisíaques amb la sorpresa i l’elegància de la màgia. Intel·ligència, humor i ritme sostingut són els ingredients d’aquest espectacle que ens sorprendrà per la seva espontaneïtat i eloqüència.

Creació i interpretació: Laura Muñoz.
Direcció: Dídac Rebaque.
Comèdia. Castellà. 60min.

Llena de flores tu boca

Dansa
Dijous 30 d'abril de 2009 a les 21:30 h.

“Cuando por fin se atrevieron, con disimulo al principio y después con total franqueza, tuvieron que sonreir. Estaban extraordinariamente orgullosos. Por primera vez habían hecho algo por amor”. Coreografia basada en la confianza y la mirada puesta en el otro, teniéndonos como único punto de mira. Esta relación evoluciona hacia un lugar de obsesión y contagio de nuestros miedos y placeres. Uniendo la mirada en la misma dirección, ya sin identidad. Ahora que tu vistes mi piel y yo miro a través de tus pupilas.

Logos dels patrocinadors