Març 2010

De puntillas

de cia Biancofango (Roma - Itàlia)
Teatre
Divendres 5 i dissabte 6 de març a les 21h.

Foto obra

Florència, l’adolescència i el futbol.
De puntillas neix de la barreja d’aquests tres elements i de les olors persistents d’aquells anys vuitanta massa propers per poder mirar-los com una vella fotografia i proa llunyans per notar sobre les espatlles el pes de la memòria.
Un adolescent i la seva ciutat, posseïdora d’una bellesa particular, però que s’oposa al joc i esclava de la competició per naturalesa. Florència estima que la contemplin, però per molt que la mirin, si pogués, trairia a tots aquells que volguessin posseir-la.
Un adolescent i l’obsessió d’una generació, un fanatisme durant un segle: el joc del futbol. En les paraules de Pasolini es pot apreciar la força d’un símbol, el futbolístic, que ha estat capaç d’unir a milers de cossos en una única ànima.
60min. Castellà.

Dramatúrgia de Andrea Trapani i Francesca Macri
Amb Andrea Trapani

Olor d’ocell

de Virginia Sánchez
Teatre
Divendres 12 i dissabte 13 de març a les 21h.

Foto obra

Dues dones. Una presó. Dues maneres d’entendre la vida. Una obligació: la de conviure. La història de dues persones molt diferents que han d’aprendre a viure l’ una amb l’altra, i que esdevindrà una història, en la qual, no poden viure, l’una sense l’altra. La relació romandrà llavors malaltissa, quan l’amor traspassi aquesta invisible línea entre amor i possessió… Però realment és la Mar la persona més dèbil? Realment són les dues dones tan diferents com sembla a primera vista? O simplement són dues persones aïllades del món i aïllades en elles mateixes provant de trobar el millor camí per viure?

Direcció Alfred Lucchetti
Amb Mònica Lucchetti i Virginia Sánchez

Espacios

Dansa
Dijous 18 i dijous 25 a les 21h i diumenge 28 de març a les 19h

Foto obra

Arquitectura en moviment. Intersecció entre espai i temps. Dansa efímera infinita.................arquitectura en moviment..........................intersecció entre espai i temps...................dansa efímera....................infinita..............................arquitectura..................moviment entre espai i temps, dansa..............efímera infinita arquitectura.

Coreografia i ballarins: Ana Sempere, Ma Mar Perera, Carol Garces i Gerard Regot

El profe

de Jean Pierre Dopagne
Teatre
Divendres 19 i dissabte 20 de març a les 21h.

Foto obra

Hi ha una història per explicar. La història d’un amor, d’una passió: la d’un mestre envers la seva professió. Però també la història d’una frustració, d’una vocació no corresposta: la depriment història de la lluita quotidiana per ensenyar qui no vol ser ensenyat. I tot això, explicat des de l’escenari. Des de l’indret on l’Administració ha reclòs el funcionari que s’ha rebel·lat contra el “no s’hi pot fer res”. Perquè ell sí que ha
fet alguna cosa: ha disparat a sang freda contra els seus alumnes. I n’ha mort uns quants. S’ha alliberat. De la manera més salvatge, però s’ha alliberat. I ha estat condemnat. A presó, per descomptat. Però també a explicar la seva història de teatre en teatre, no fos cas que algú tingués la temptació d’imitar-lo. La història d’un “monstre” com a exercici de salut pública. La història d’El profe com a antídot davant d’un sistema greument malalt. O no. Perquè, com ens diu el mateix protagonista poc abans de retornar a la presó que se suposa que és ara la seva casa... Teatre, només és teatre!
90min. Català.

Direcció: Pep Tines
Amb Pep Simon

Homo Ridens

de cia. JUJA teatre (València)
Teatre
Divendres 26 i dissabte 27 de març a les 21h.

Foto obra

JU JA proposa, en la seva última entrega, un experiment sociocómicocientíficocultural….Vaja, de “cachondeo”… que no s’espanti ningú. Per a això, utilitzaran l’humor negre, gris, grec, verd, vermell i fins i tot blau.
Sobre l’escenari els doctors JU i JA faran evolucionar l’espectador d’Homo Sapiens-Sapiens Vulgaris fins a l’últim esglaó de l’ésser humà: l’HOMO RIDENS. ¡Ser HOMO RIDENS es gratis! Aprèn a riure’t del teu passat, de tu mateix. Riu-te mentre puguis. Tele-descollona’t. I el més important: riu-te només si et fa gràcia. Vols ser HOMO RIDENS?
Comèdia. 75min. Castellà.

Amb Juan Andrés González i Jano de Miguel

Logos dels patrocinadors