Juny 2010

Cruzar la raya

de Carlos García Ruiz. Cia. Teatro cítrico (Madrid)
Teatre
Divendres 4 i dissabte 5 de juny de 2010 a les 21:00 h.

Foto espectacle

Un home és davant d’un funcionari amb una carta que li demana presentar-se en aquella direcció. Un cop allà, una ratlla al terra marca la diferència entre ells, una única regla, una rutina que no es pot trencar, una norma recolzada en moltes raons lògiques, absurdes i estúpides que el funcionari explicarà un munt de vegades. A partir de totes aquestes premisses comenta una allau de preguntes i despostes entre ells, una extranya recerca d’informació que transforma l’entrevista en alguna cosa molt diferent i inesperada.

Comèdia dramàtica. 70min. Castellà.

Direcció: Carlos García Ruiz.
Amb: Ricardo Reguera i Samuel Blanco.

Seguratta

Cia. Tacto teatro
Teatre
Divendres 11 i dissabte 12 de juny de 2010 a les 21:00 h.

Foto espectacle

Vigilarem durant tres dies a Mario, un guàrdia de seguretat de la mega cadena Más-súper. A punt d’entrar als trenta acaba de perdre l’oportunitat d’un ascens pel que es va passar mesos fent hores extres. Mario sent que totes les accions i esdeveniments de la seva vida es desenvolupen a partir d’una inèrcia que l’arrastra sense il.lusió, sense passió. Fins que una tarda es troba el carro de la compra que una vella s’ha deixat oblidat al supermercat....

70 min. Comèdia. Castellà.

Direció: Juan Ibáñez
Amb Rodolfo Sacristán, Juan Ibáñez, Cecilia Montes y Cristina Marínez.

Agua al higo y a la pera vino

Cia. Robert G. Alonso
Dansa
Dijous 17 de juny de 2010 a les 21:00 h.

Foto espectacle

Aquest espectacle serà gratuït i es durà a terme a l'aire lliure a la Plaça de Dames i Vells.

Agua al higo y a la pera vino és una coreografia concebuda com un divertiment dinàmic i sorprenent, plena de teatralitat i d’humor. La peça és una subtil crítica al masclisme dominant i ferotge que avui en dia encara regna a la nostra societat. De manera comunicativa, combinant el text amb el moviment, els intèrprets interaccionen amb el públic, el qual esdevé sense adonar-se en el instrument idoni per portar a terme l’espectacle, formant així part intrínseca del mateix. Aquesta nova peça adquireix un caire singular tant per la seva concepció com pel seu desenvolupament. Les situacions representades, amb elements que es poden identificar amb situacions quotidianes, adquireixen un matís humorístic amb tocs d’absurditat portats a l’extrem.

30min.

Direcció i coreografia Roberto G. Alonso
Ballarins: Pau Gómez, Susanna Rodríguez,Cristina Martí / Lorena Callejas, Roberto G. Alonso

Ojos verdes. Miguel de Molina in memoriam

de Marc Vilavella
Teatre
Divendres 18 i dissabte 19 de juny de 2010 a les 21:00 h.

Foto espectacle

Torna l’èxit més gran de la temporada passada. L’obra, que va obtenir dues nominacions en la passada edició dels Premis Butaca, en les categories de millor musical i millor actor de musical (Marc Vilavella), recupera el mite del cançoner espanyol que va fer populars temes com “Ojos verdes” o “La bien pagá”. Marc Vilavella, en el paper de Miguel de Molina, recrea la figura d’un dels artistes més polifacètics, provocadors i maltractats per l’Espanya franquista. Republicà i homosexual, va haver d’exiliar-se després de la Guerra Civil a Buenos Aires.

Castelllà. 80min. Comèdia musical.

Dramatúrgia i Direcció: Marc Vilavella.

Amb Gracia Fernández, Patricia Paisal, Marc Pociello i Marc Vilavella.
Direcció musical: Marc Sambola.

Nicky, la Aprendiz de Bruja

Cicle cinema juvenil. Hayao Miyazaki.
Cinema
Diumenge 20 de juny de 2010 a les 12:00 h.

Foto espectacle

Nicky és una jove bruixa de 13 anys, en període d´entrenament, que es diverteix volant amb la seva escombra junt a Jiji, un savi gat negre. Segons la tradició, totes les bruixes d’aquesta edat han d’abandonar la seva casa durant un any per saber valer-se por sí mateixes. Així, Nicky descobreix el que significa la responsabilitat, la independència i l’amistat.

Any: 1989
Durada: 102 min.
Edat recomanada: +6

Logos dels patrocinadors