Setembre 2010

KILLER

Sala Trono
Teatre
Dijous 16, divendres 17, dissabte 18, diumenge 19, divendres 24, dissabte 25 de setembre a les 22h. i diumenge 26 a les 20h.

Foto espectacle

Killer explica la història de Pau Moira, un enterramorts que guarda un terrible secret... Coneixem Pau Moira quan seu al banc dels acusats. Tothom l’assenyala com l’assassí en sèrie més letal que ha existit mai, i n’hi ha que demanen fins i tot la pena de mort. Però és Pau Moira realment un personatge tan terrible? Quina relació té exactament amb totes les seves víctimes? Com pot ser que una dona l’estimi amb tantes forces i defensi la seva innocència? I el que és més important, com pot un sol actor explicar aquesta història tragicòmica... a ritme de musical?.

70min. Català. Comèdia musical.

La SALA TRONO presenta la seva tercera producció més ambiciosa. Un thriller musical original amb text d’un dels dramaturgs catalans més reconeguts i estrenats fora del nostre país, un compositor que ha treballat pels millors directors de l’estat i un director que ha revolucionat el panorama teatral català amb les seves tres propostes presentades fins ara.

Text: Guillem Clua
Música: Xavier Mestres
Direcció: Joan Maria Segura
Amb Xavier Mestres i els músics Roger Conesa (clarinet, guitarra, percussió i veu), Xavi Sánchez (Contrabaix i veu) i Tomás Alcaide (piano i violí)

Logos dels patrocinadors