Desembre 2010

SUPERFICIAL WORLD TOUR 2010

Cia. Duo Floret (Argentina)
Teatre
Divendres 3 i dissabte 4 de desembre de 2010 a les 21h.

Foto espectacle

En català Floret vol dir dues coses: 1) selecció del millor d'una cosa, 2) l'espasa que s'usa en l'esgrima, la que acaba amb una boleta, aquesta que punxa però no mata. I el nom defineix la recerca del duo. Mirada àcida i humorística, reflexions crues i poètiques sobre la solitud, l'exili, l'amor i la seva contracara del desamor, de tot per renéixer amb una fe cega. I a partir d'aquí, tota la destresa i la inspiració per a valer-se del vals, el tango, la bossa nova, el swing o la fusió ètnico-rockera per acompanyar històries i reflexions comptades amb l'ànima nua. Amb un parell de veus exquisides, una guitarra i una loop station, Floret proposa un viatge a través de l'esperit que sedueix amb tot el seu repertori.

Amb Joaquin Daniel i Daniel Pellegrinet

L’ALTRA MIRADA

ANIMA’LS
Taller
Diumenge 5 de desembre de 2010 a les 12h.

Taller L’ALTRA MIRADA

La Sala Trono presenta aquesta tardor un taller dedicat a la mirada cinematogràfica. 
Serem els directors del nostre propi documental, curtmetratge o videoart. Descobrirem com, des de la mateixa imatge, cadascun de nosaltres som capaços de fer un món i una mirada subjectiva que ens caracteritza. Anima’ls a descobrir què amaga la seva mirada.

LOS SUEÑOS DE MI PRIMA AURELIA a partir de textos de Federico Garcia Lorca

Cia. Gataro
Teatre
Divendres 10 i dissabte 11 de desembre de 2010 a les 21h.

Foto espectacle

La dramatúrgia combina tres peces del mateix autor; Dragón, una bronca directa al públic per part del director d’escena, on retreu la falsedat de les seves vides, dels seus actes, de les seves pors i il·lusions; el primer acte de Los sueños de mi prima Aurelia, obra que havia de pertànyer a una trilogia que s’havia d’anomenar Crónicas Granadinas, juntament amb Doña Rosita la soltera, i Las monjas de Granada i Ciudad sin Sueño de Poeta en Nueva York configuren aquest poema oníric on se’ns convida a realitzar el propis somnis, i no pas els estereotipats.
Tres peces escrites en tres moments dispars de la vida de l’autor, però que tornen sempre a les mateixes idees, a les mateixes imatges, i fins i tot a les mateixes paraules.

85min, Castellà.

Dramatúrgia i direcció: Víctor Àlvaro amb Òscar Martínez, Savina Figueras, Núria Borràs, Elsa Álvaro, Helena Font, Bealia Guerra, Tono Saló, Oriol Casals i Xevi Casals.

HISTÒRIES PALLASSES...

Cia. Triólolàilolà
Teatre / Clown
Diumenge 12 de desembre de 2010 a les 12h.

Contes pallasos

ANIMA’LS ESTRENA

Tres personatges vénen a explicar-nos històries que potser us sonaran... o no?!
Anima’ls presenta a aquesta jove companyia de Barcelona que ens endinsarà en uns contes d’allò més divertits. Veniu a descobrir-los i a veure qui troba al pallasso Socotroco vingut de Nicaragua...


Direcció: Cia.Triólolàilolà
Intèrprets: Rosa Turbau, Núria Cela, Jordi Escolà

La Carcoma de Quique Culebras

Cia. TeatrodeCERCA
Teatre
Divendres 17 de desembre de 2010 a les 21:00 h.

La Carcoma

La Carcoma ens revela la conversa de dues amigues atrapades entre les seves vivències i anhels: el seu present sentimental, els seus records i expectatives d'adolescència, el sexe, els homes, la construcció de la parella, la seva posició davant la vida... Un retrat ric i complex de la dona actual.

Director: Quique Culebras con Carmen Flores i Laura Barba
Música en directo original: Pau de Nut
www.teatrodecerca.com

La ceniza de Quique Culebras

Cia. TeatrodeCERCA
Teatre
Dissabte 18 de desembre de 2010 a les 21:00 h.

Al acabar la funció, per acomiadar la temporada us convidem a una copa de cava i un pica pica!!!

La Ceniza

La Ceniza representa la trobada de dos amics prenent cerveses. El fracàs professional d'un d'ells és el punt de partida d'un diàleg que descriu, de vegades amb cruesa, llurs maneres diferents de ser i de pensar. A partir d'aquesta nit la seva relació quedarà transformada.

Director: Quique Culebras con Eduardo Telletxea i Oriol Grau
www.teatrodecerca.com

L’ABSTRACCIÓ EN MOVIMENT

ANIMA'LS
Taller
Diumenge 19 de desembre de 2010 a les 12:00 h.

l'abstracció en moviment

Per nens i nenes que viuen les arts visuals i escèniques en la seva contemporaneïtat. Perquè partim d’un món on les diferents disciplines conviuen i es connecten creant així una xarxa amb matisos de colors i llenguatges més rics i màgics. Pensar jugant, jugar a pensar. D’això es tracta. Són tallers on tu ets protagonista. Ara, a la primavera, la pintura i el teatre passegen amb tu. Descobreix amb Pollock, Mondrian i de Kooning el món de l’abstracció pictòrica i veuràs què fàcil és escenificar les seves idees.

El taller és per tota la família.
Edat recomanada de l’infant: +5.

ANÍMIC

Música
Diumenge 19 de desembre de 2010 a les 19 h.

Foto espectacle

Concert especial per unes dates especials. Anímic estan en estat de gràcia després de triomfar arreu amb l’excel.lent recull de cançons que conformen el disc “Himalaia”. Per aquest directe deixaran de banda els temes d’aquest treball i es centraran en un repertori de nadales que bascula al voltant del disc “Christmas songs by Anímic”, que data de l’any 2007, i que han renovat amb noves composicions pròpies i temes adaptats. Un concert apte per a tots els púlbics on el folk i el pop d’aquests habitants de les muntanyes de Montserrat sonarà de forma màgica per rebre l’últim nadal de la dècada.

Preu: 10€

Mein Zuhaus

ANIMA’LS
Diumenge 26 de desembre a les 12h.

Foto espectacle

On soc quant soc a casa? I que faig a cada lloc? Un passeig per les diferents estances de casa, on cada racó te una singu- laritat. La dansa i la llum, s’ajunten amb la música i et fan endinsar-te en una casa a la que t’encantaria viure. Pot ser aquesta casa es alemana, o sud-africana o està a Mèxic?.
Pot ser que hi visquin gent molt flamenca, o molt contemporània o una mica clàssica... això si, sigui com sigui, aquesta casa, no l’oblidaràs. Un espectacle recomanat per tots els públics.

60min. Català.

Idea original: Vanessa H. Sánchez
Coreografia: Africa Aguilar i Ana Sempere

Logos dels patrocinadors