Febrer 2011

ABRACADAVER

Cia. Untold Theater
Teatre
Divendres 4 i dissabte 5 de febrer de 2011 a les 21 h.

Sala Trono - Abracadaver

Aquesta és la història de tres germanes que són...diferents. Han viscut sempre apartades i tenen una percepció de la realitat molt particular. Sense veure’s afectades per les normes del món exterior, han desenvolupat la seva pròpia forma de viure, a través de la seva imaginació,passades de rosca...
Les acusen d’haver assassinat a tota la seva família. Per poder fer front al que els està passant, es veuen obligades a lluitar contra la seva pròpia bogeria, i ho fan d’una manera molt peculiar.
A l’obra les tres actrius aborden una comunicació directa vers el públic, sempre en clau d’humor. D’ell busquen una reacció immediata i l’inviten a que alliberi la seva imaginació entorn el que està veient.

60 minuts. Comèdia. Castellà.

Creació col-lectiva de Míriam Monlleó, Lucía Mazarrasa, Becky Jameson i Aron de Casmaker
Direcció: Aron de Casmaker
Amb Míriam Monlleó, Lucía Mazarrasa i Ruth Garreta

SI TIRAS UNA HORMIGA DESDE UN OCTAVO, QUÉ LE PASA?

Cia Bailarinas Parabólicas
Dansa
Dijous 10 de febrer de 2011 a les 21:00 h.

0b.10febrer

Les Parabólicas compaginen la docència amb la contínua investigación del moviment corporal i la performance. A través de la intuición busquen surgir en presència d’accions tacades d’elements i polèmiques actuals. Desenvolupen el projecte formatiu La Pecera Elàstica, a la galeria Espacio Líquido. Col.laboren amb diferents artistes com Marcelí Antúnez, Cuco Suarez,Surasi Kusolwong…
“Defensem i ens questionem la poètica del moviment, el ball com aparició i distracció. El gust de moure’s i caminar, saltar o llençar-se pel terra, insinuar l’animal que hi ha dintre dels nostres intestins, sense embrutar aquesta forma primitiva e innata que es mou. Transmetre… rebre emetre/emetre rebre… Aquesta antena que portem a dins”

Creació i interpretació: Monica Cofiño i Mariate Garcia.
Iluminació: Pelayo Rodríguez
Fotografia: Diego Moris i Flumfoto

UN HOME AMB ULLERES DE PASTA de Jordi Casanovas

Cia. Flyhard
Teatre
Divendres 11 i dissabte 12 de febrer de 2011 a les 21 h.

Unhomeambulleres

L’AINA té trenta anys i somia ser escriptora, però no s’atreveix. Acaba de ser abandonada per la seva parella. La LAIA i l’ÒSCAR la volen animar perquè aprofiti l’oportunitat i faci realitat somnis que havia aparcat: Escriure. Portaran a sopar a casa l’AINA al MARCOS. El poeta capaç d’enamorar amb uns versos. En MARCOS, però, no es satisfà amb un sopar ple de converses banals, exigeix aliment espiritual. Actua com un depredador. L’AINA, la LAIA i l’ÒSCAR veuen com es desmunten les seves vides. Ells són fràgils, s’han perdut en l’apatia contemporània, s’han ofegat en el dubte i en ELL se n’aprofita.

80min.Comèdia. Català

Dramatúrgia, direcció i espai escènic: Jordi Casanovas
Amb Roser Blanch, Clara Cols, Sergio Matamala i Pablo Lammers.

LOCAS

de José Pascual Abellan
Teatre
Divendres 18 i dissabte 19 de febrer de 2011 a les 21 h. Nova funció dissabte a les 19h.

Exhaurides totes les localitats per les dues funcions de LOCAS. Nova funció a la venda dissabte a les 19.00h.

Locas de José Pascual Abellan

La bogeria és un do imprecís, però un do al cap i a la fi.
Jennifer té quatre empreses i una vida envejable, un marit, un amant i un apartament a Lloret. Marta està casada amb un marit al que veu, amb una mica de sort, un dia a la setmana, dos fills als que veu a l’hora de dinar, una amiga que presumeix davant del seu nas de ser feliç i una tele on no deixa de veure el Diario de Patricia…Moltes diferències i alguna cosa en comú: les dues estan a un costat i altre de la línia, la línia que separa allò que és d’allò que no és, la bogeria del seny. I és tan fácil ser a un costat o a l’altre…
Locas, o de com l’ésser humà té la imperiosa necessitat d’inventar-se personatges per sobreviure en la realitat.

75min. Comèdia dramàtica. Castellà.

Direcció: José Pascual Abellan
Amb Àngeles González Cuerda i Maribel Jara

En aquest enllaç podeu veure els comentaris i la valoració dels espectadors de la funció que va tindre lloc al Nudo Teatro de Madrid: http://www.atrapalo.com/entradas/locas_e35709/

POPI

de Yago Morera
Teatre
Divendres 25 i dissabte 26 de febrer de 2011 a les 21 h.

Popi de Yago Morera

Popi és una història d´amor, una història de desencontres , una comèdia absurda i surrealista, un gos, un peluix, un objecte, un recipient, un missatger. Popi és l´amor, si l´amor existeix. Perquè l´amor a Popi és una projecció dels somnis i les frustracions.
Paulo i Àlex són els amos de Popi, una parella tancada en un soterrani, tancada en si mateixa, incapaços de trobar en l'altre una sortida.
Paulo un rapsode argentí obsessionat amb el Rainer María Rilke i Àlex una professora de ioga catalana obsessionada amb les ciències ocultes. Dos personatges que es necessiten encara que només sigui per destruir-se i odiar-se. Una parella que utilitza el seu gos i les seves obsessions per projectar les seves pors i les seves necessitats.

55min. Comèdia. Català/castellà.

Direcció i dramatúrgia: Yago Morera
Amb Anna Casas i Rafa Cruz

Miqui Puig

(acústic)
Música
Diumenge 27 de febrer de 2011 a les 19:00 h.

miqui puig acústic

Miqui Puig suspendria en un examen de cantautor. I ell ho sap. I quan fa un especta- cle de proximitat juga amb la provocació dels “seriosos” designis de la trista mirada del senyor cantautor. Acompanyat de excel·lents músics, Miqui repassa la seva tra- jectòria de lletres plenes de normalitat diària, agafa clàssics (d’ahir i de demà passat) per fer-los seus i canta, canta amb les conseqüències que comporten obrir la boca cada nit (aquí pensa en Gato Perez). Cançons de Los Sencillos, de la seva carrera en solitari, clàssics catalans, estrangers i una hora d’històries boniques.

Logos dels patrocinadors