Maig 2011

La leyenda del santo bebedor

Cia. Teatro imaginario (ZARAGOZA)
Teatre
Divendres 6 i dissabte 7 de maig de 2011 a les 21 h.

La leyenda del santo bevedor

La leyenda del santo bebedor és una faula poètica, senzilla i enigmàtica alhora, profundament humana, d'un autor avui redescobert com un dels més extraordinaris narradors del segle XX. Andreas Kartak, en part "alter ego" del mateix autor, és un clochard que un dia sota els ponts del Sena rep d'un desconegut una important suma de diners, que haurà restituir.Desde aquest moment la vida del rodamón és un continu apropar-se i perdre's en el camí cap a la seva impossible compromís. Desviat una i altra vegada per dones casualment retrobades, per innombrables absentes, per vells amics reapareguts, mai aconseguirà complir la seva paraula i el seu únic desig. Una paràbola tendra i lúcida i un cant a aquests éssers acollits només pel blau del cel, abraçats únicament al vi i al record, aliens a tota societat.

60min. Castellà. Comèdia dramàtica.

Versió, direcció i posada en escena: Alfonso Desentre
Amb Alfonso Desentre i la col.laboració de Maria José Prado
Acordió: Ionel Ene

Declarando amor

Dansa
Dijous 12 de maig de 2011 a les 21 h.

Declarando amor

Javier Vaquero i Aimar pérez son dos artistes residents a Amsterdam i Barcelona uqe proposen una pràctica interrelacionada entre la pedagogia,la interpretació, la investigació i la creació escènica.
Llicenciats en escoles Superiors de dansa de Rotterdam i Ämsterdam i han treballat amb creadors tant de l'escena nacional com internacional. Actualment son artistes associats a La Poderosa(Barcelona). “Declarando amor” neix de la necessitat de legitimar l'acte de declarar l'amor. Aquest acte concebut com un gest vital.

50 min.

Creació i interpretació: Javier Vaquero Ollero i Aimar Pérez Galí
Assesorament artístic: Paz Rojo
Disseny de llums: Israel Quintero Ródenas

Quasi (Maine)

de John Cariani
Teatre
Divendres 13 i dissabte 14 de maig de 2011 a les 21 h.

Quasi (Maine)

Som a Quasi, poble remot i mític que es troba a l’estat nordamericà de Maine. És una nit freda, clara i sense lluna, i l’activitat solar és en el millor moment perquè es puguin albirar les aurores boreals.
A través de nou històries independents que acaben conformant un “collage” realista i màgic alhora, Quasi (Maine) ens parla de com els éssers humans lluitem de forma real, veritable i honesta per aconseguir allò que ens és més dur i difícil a la vida: l’amor.

80min. Comèdia. Català/castellà.

Direcció: Ramon Garrido
Amb Òscar Bosch, Romina Cocca, Roser de Castro, Rakel Ezpeleta, Pep Papell i Pau Sastre

Porcanonata

d’Andreu Martin i Clara del Ruste Cia. Gtem
Teatre
Divendres 20 i dissabte 21 de maig de 2011 a les 21 h.

Porcananota

Una història de teatre que és tràgica- còmica, humor, que fa de còmplice també d’un món de pors, de ràbies, de frustracions, desconsols.
Una història de teatre amb cançons que expressen l’essència vital de la única protagonista; l’Encarnació, a l’escenari, un escenari que no deixa de ser mai un espai ple d’altres protagonistes, per que en aquesta història, cada espectador és un candidat a ser il·luminat pels focus de l’espai escènic.
És una història particular, íntima, mirall, humana.
Una vida a l’escenari que arrenca com espectadora i acaba sent llençada en un món d’interrogants, enllaça el seu passat i és projectada vers una realitat que desconeix però amb una certesa vital: inicia un nou viatge personal amb l’arrel que la fa diferent: ella és una ànima rebel. Ella es diu: Encarnació.

70min. Català. Comèdia musical.

Amb Clara del Ruste
Músic: Josep Macià

SHOW

Cia. Impàs dansa
Dansa
Dijous 26 de maig de 2011 a les 21 h.

SHOW

Show és la història, la de tots, un amor entre dues persones que un bon dia s’acaba. I aquí és quan ens envaeixen les inseguretats i els moments de “jo puc amb tot, estar sola és el millor que em pot passar, no necessito a ningú per ser feliç”. Realment és així? És en aquest punt on entrem a investigar. Cada persona té els seus processos per superar la seva història i Show ens en mostra una, la que ha sorgit.
Durant el procés passa de tot i passem per molts estats; la felicitat enganyosa, l’avorriment absolut, el riure tonto, la falsedat, la nova seducció, la bogeria... Impàs en aquest projecte obre el seu camp tocant altres tecles, treballant amb altres instruments, el dibuix, el cant, eines noves que ens han ajudat a ser diferents de la nostra última producció, i ampliar la nostres possibilitats de innovar-nos i sorprendre’ns.

60 min.

Direcció: Elena Masó
Interpretació: Neus Masó

Logos dels patrocinadors