Setembre 2011

El jardí de les malícies

Teatre
Divendres 16 i dissabte 17 a les 21h. i diumenge 18 de setembre a les 19h.

EL jardí de les malícies

Ens trobem al París dels anys 20 en un elegant cabaret... i a l’escenari una hi ha “deshinibida” parella:
“Benvinguts al “Jardí de les Malícies”, un recital de poesia poc convencional:de poesia Eròtica, des de l’Edad Mitjana al Segle XIX: Poesía Eròtica d’Època. Aquesta nit els mostrarem les paraules més íntimes i oblidades d’alguns autors que van fer de la poesía eròtica un divertiment, una necessitat o una provocació. Sentiran des de versos de Trobadors i cançons de Bordell a poemes d’escriptors tan reconeguts com Gothe, La Fontaine o John Donne. Nobles, polítics i intel·lectuals de l’època en van escriure d’amagat i només per a ús privat, i autors com Théophile de Viau i Claude le Petit van ser condemnats a cremar a la foguera. Aquesta nit tindran l’oportunitat de mirar pel forat del pany les seves intimitats, fantasies, perversions... i descubriran aquells versos guardats en els calaixos més amagats i en els racons més íntims del desig.”

75min. Comèdia. Català

Text: Miquel Desclot
Direcció: Joan M. Segura Bernadas i Teatre al detall
Amb: Xavi Idàñez, Txell Botey

“Flamenco en esencia”

Juan Manuel Mora
Flamenc
Dissabte 24 a les 21h. i diumenge 25 de setembre de 2011 a les 19h.

Nova funció a la venda diumenge 25 a les 21h!
Juan Manuel Mora

Un espectacle que ens mostrarà l’essència del cante flamenco tal i com es feia anys enrere, on només es necessita una veu i una guitarra perquè els sentiments flueixin a través de la música, perquè les lletres arribin al cor i un segon després alegrin l’anima.
“Flamenco en esencia” ens convida a viatjar a través dels pals del flamenc, recorrent paratges que van des de la buleria i els tangos a paraisos emocionals com les “seguiriyas i la granaina”.
Un dels “cantaors” de flamenc amb més projecció internacional que fa una parada a la Sala Trono després d’actuar en els millors escenaris de tot el món.

Cant: Juan Manuel Mora
Guitarra: Juan José Ramos

Logos dels patrocinadors