Octubre 2011

ESTRENA: El esperanza

de Quique Culebras
Teatre
Divendres 7 i dissabte 8 d'octubre de 2011 a les 21 h.

Nova funció dissabte 8 a les 19h.
El Esperanza

En plena Nit de Nadal, dos homes es fan regals. Sota el bell embolcall de paper vistós descobrim la fragilitat d'un món secret que comparteixen amb dolor i fàstic. Amor precari, amor a foc lent, amor nu fins als ossos, amor ofegat que demana a crits la justícia que ens nega la por. Però... Ah, la por! ¡Aquest vell company que s'entesta a matar-nos quan més vius ens sentim!
Et vull, ja no et vull, ja no sabem què voler... Sortim, saltem al caos del món... diuen, enterrats cada vegada més profund en un forat al calendari del que sembla impossible escapar sense fer-se mal, molt de mal...
L'última proposta de TeatrodeCERCA i el seu director, Quique Culebras, porta al nostre estimat Oriol Grau i el seu company Paco Romero a un treball intimista i valenta que va més enllà del teatre en els menjadors, fins al racó més íntim de la SALA TRONO: la vostra casa aquesta nit...

80min. Català/Castellà

Direcció: Quique Culebras
Amb Oriol Grau i Paco Romero

Granja de pingüins

Cia. Tacto teatro
Teatre
Divendres 14 i dissabte 15 d'octubre de 2011 a les 21 h.

Pingüins

Mentre l’estat del benestar cau a trossos, tres vagabunds sobreviuen com poden aliens a la tempesta financera que fa estralls arreu. La seva rutina de supervivència consisteix principalment en trobar un lloc sec i aixoplugat, recol·lectar porqueria, i en construir castells a l’aire per fer passar l’estona, art en el qual són prou traçuts. Tot i així, durant una nit de bescanvi frenètic de cigarros, descobriran que això de ser multibilionari no té gaire misteri, i que, si saps jugar conforme a les regles indicades, tampoc costa gaire crear un imperi
Financer. Alguna cosa, però,ha canviat, ja no són els mateixos que eren abans. De l’eufòria a la paràlisi, de l’entotsolament a la bogeria, els tres vagabunds nostres patiran en pell pròpia què comporta el fet de viure de la mera inhèrcia dels zeros acumulant-se lliurement, sense treva ni pietat.

80min. Català. Comèdia.

Idea Original i direcció: Juan Ibáñez
Dramatúrgia: Albert Pijuan
Amb Carles Cruces, Juan Ibáñez, Nicolás Carbajal, Jerónimo Trivisonno, Ximena Astaburuaga

Esperit!

Psicodèlic folk, Barcelona
Música
Diumenge 16 d'Octubre de 2011 a les 19 h.

Esperit

Presentant el disc "Endavant continu"
(Bankrobber, 2011)
 
Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, ara Mau Boada presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics i escapades al circ. Sempre amb amb un peu a la improvisació, aprofitant la inspiració del moment, Mau Boada treu sons de qualsevol instrument que tingui a mà. I sempre sorprèn.

Preu: 8€

Els Macbeth

Cia. Nurosfera
Teatre
Divendres 21 i dissabte 22 d'octubre de 2011 a les 21 h.

Els Macbeth

ELS MACBETH és un viatge pels laberints de la ment de Macbeth i Lady Macbeth. Les seves veus ens arrosseguen a un submón d’ombres ocultes i al·lucinacions; condemnades a un etern retorn, es conjuren fins abocar-nos a l’abisme de la maldat.
Ens endinsem en el reialme d’una parella que ho tenia tot per ser feliç. L’ autoengany i l`ambició impulsaran els seus crims fins convertir-los en dos llops folls, elevant-los primer a un tron de sang i sepultant-los després en el terror d’una culpa infinita.        
Aquesta és una inquietant tragèdia de la imaginació...

60min. Català.

Direcció: Òscar Sánchez H.
Amb Ferran Farré I Núria Casado

Magia de broma

amb Jaime Figueroa
Màgia
Divendres 28 d'octubre de 2011 a les 21 h.

Jaime Figueroa

Premi nacional de màgia 2011

La màgia còmica és una especialitat dins l’art de l’encanteri on el riure sorgeix alhora que la màgia. De vegades sorgeix abans que la màgia, de vegades sorgeix després i de vegades la màgia no surt ni de conya.

Un espectacle on Jaime Figueroa, un mag amb diverses personalitats, ens farà viatjar pel món del clown i de la màgia d’una manera molt original. A part de Jaime Figueroa també participarà en aquest espectacle el famós prestidigitador “El gran Fetuchini” que esperem no tingui cap problema amb les seves difícils manipulacions.
Un espectacle de màgia en broma; però no tot és broma… ni tot és màgia.

Comèdia. Castellà. 70min.

El gran Carlini

amb Justo Thaus
Dissabte 29 d'octubre de 2011 a les 21 h.

EL GRAN CARLINI

Senyores i senyors amb tots vostès l’única titella del món amb fils que fa màgia: El Gran Carlini. Aquest gran il·lusionista de dimensions reduïdes ens demostrarà les seves habilitats màgiques amb la finalitat de sorprendre i emocionar al públic.

També ens visitarà Don Legafé, un personatge molt peculiar de la noblesa francesa interpretat pel mag Justo Thaus, Legafé amb els seus jocs de paraules i de mans ens farà creure que les coses no són mai el que semblen sinó que semblen el que són.

Comèdia. Castellà. 60min

Logos dels patrocinadors