Novembre 2011

Maggie and Maggy (Joined at the head)

de Catherine Butterfield
Teatre
Divendres 4 i dissabte 5 de novembre de 2011 a les 21 h.

Maggie

Anys 90. Maggie Mulroney, una novel.lista d'èxit, es troba en plena gira promocional de la seva última novel a Boston, la seva ciutat natal, quan rep la trucada del seu ex nuvi d'institut, Jim, per anar a sopar amb ell i la seva dona Maggy que pateix càncer.
El retrobament dels tres personatges després de vint anys sacseja el seu present i els retorna un reflex tragicòmic de les seves pròpies vides.

90min. Castellà

Direcció : Cristina Gámiz
Amb Sonia Sobrino, Amaya Mínguez, Carla de Otero, Raúl Llopart, Maribel Ibarz Eduardo Telletxea i Xavi Siles

El esperanza

de Quique Culebras
Teatre
Divendres 11 i dissabte 12 de novembre de 2011 a les 21 h.

El Esperanza

En plena Nit de Nadal, dos homes es fan regals. Sota el bell embolcall de paper vistós descobrim la fragilitat d'un món secret que comparteixen amb dolor i fàstic. Amor precari, amor a foc lent, amor nu fins als ossos, amor ofegat que demana a crits la justícia que ens nega la por. Però... Ah, la por! ¡Aquest vell company que s'entesta a matar-nos quan més vius ens sentim!
Et vull, ja no et vull, ja no sabem què voler... Sortim, saltem al caos del món... diuen, enterrats cada vegada més profund en un forat al calendari del que sembla impossible escapar sense fer-se mal, molt de mal...
L'última proposta de TeatrodeCERCA i el seu director, Quique Culebras, porta al nostre estimat Oriol Grau i el seu company Paco Romero a un treball intimista i valenta que va més enllà del teatre en els menjadors, fins al racó més íntim de la SALA TRONO: la vostra casa aquesta nit...

80min. Català/Castellà

Direcció: Quique Culebras
Amb Oriol Grau i Paco Romero

Pau Vallvé

Pop intimista, Barcelona
Música
Diumenge 13 de Novembre de 2011 a les 19 h.

pauvallve

Pau Vallvé va començar a tocar la bateria als 3 anys, a estudiar música als 6, a tocar en grups als 10, va fer el seu primer disc als 15, va començar a gravar-se i produir-se els seus propis discs als 18, va començar a fer gires de concerts dels seus discs als 24, va engegar el seu propi estudi de gravació als 26 i el seu propi segell discogràfic als 28. A banda dels seus projectes, professionalment es dedica a composar bandes sonores per a cinema, sèries, publicitat i televisió i a produir discs d'altres grups.
Després d’editar treballs sota altres noms i projectes com Estanislau Verdet, u_mä o Oak, Pau Vallvé torna a utilitzar el seu nom -com en els primers àlbums-, per presentar un treball fresc, directe i d’èpica tribal. Molt més cru i despullat. Més a prop de grups com Arcade Fire, Radiohead, José Gonzalez, Silver Mount Zion o Elliot Smith que en els anteriors projectes. Pau Vallvé torna amb un disc sincer i molt personal que , segons explica, parteix de situacions de “canvi, mort i desamor” que ha experimentat durant el 2010.

Preu: 10€

Obreda

de Perejaume
Dimecres, 16 de novembre de 2011, a les 21 h.

TARDOR LITERÀRIA - Espectacle gratuït
Obreda

Amb tres intèrprets que representen la paraula, la sonoritat i les accions impossibles, que es barregen o es distancien, mostrem aquest recorregut per un poemari on la veu i la llum són els únics elements suggeridors. D'aquesta manera es posa en veu, cos i espai l’obra poètica de Perejaume, contruïda pel seu director intuïtivament, intentant de ser fidel a aquest fluir d’una obra que el poeta ha deslliurat del seu pensament per tal que vagi fent camí pel seu compte. Una proposta austera, on el volum, els colors i les textures estan en la paraula. Un món que vessa de llenguatge i fa trontollar les nostres limitades percepcions.

Autor: Perejaume
Dramatúrgia: Mireia Chalamanch i Anna Maluquer
Direcció: Mireia Chalamanch
Veus: Anna Maluquer, Montse Morillo i Víctor Turull
Disseny de llums: Xavi Valls
Producció: Mireia Chalamanch i Anna Maluquer
Producció executiva: Mireia Fontanals
Col·laboracions i agraïments: Perejaume, Laia de Mendoza, Martí Maluquer, Núria Chalamanch
Del llibre: PEREJAUME: Obreda. Barcelona: Edicions 62-Empúries, 2003
 
Amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes
Durada: 50 minuts

Bones vibracions

Dijous, 17 de novembre de 2011, a les 20 h.

TARDOR LITERÀRIA - Espectacle gratuït
Bones vibracions

Bones vibracions és un espectacle poeticomusical en què Sílvia Bel posa l’entusiasme dels versos i Clara Peya l’acompanya virtuosament amb el piano, un acordió i altres instruments.
Bones vibracions és la poesia juganera dins d’un calidoscopi de cordes i martells.
Bones vibracions és el bon rotllo.
Bones vibracions és la tremolor de les notes dins de l’instrument i l’alliberació de sortir enfora per trobar-se amb les paraules suspeses en l’aire.
Bones vibracions és la mesura i la desmesura alhora; és colpejar les tecles amb la força de qui mou una muntanya i la delicadesa de qui enretira un cabell.
Bones vibracions és l’ona expansiva del plor i la rialla quan fugen de la indiferència.
Bones vibracions és el moviment tel·lúric de dues plaques tectòniques unides per sacsejar l’espectador fins a provocar-li una esquerda d’emoció.

Intèrprets: Sílvia Bel (poesia) i Clara Peya (piano)

Organitza: Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona
Col·labora: Sala Trono
 
Info:
I a tu, què et dóna BONES VIBRACIONS?
http://www.wix.com/bvibracions/bonesvibracions
Versió web des del mòbil:
http://m.wix.com/bvibracions/bonesvibracions

Una actriz en el divan

d’Adolf Baqués
Teatre
Divendres 18 i dissabte 19 de novembre de 2011 a les 21 h.

Una actriz en el divan

S’explica la història d’ una actriu, a qui no van gaire bé les coses, per no dir que li van fatal. Part de les seves desgràcies provenen del món en el que es mou i la resta de la seva falta d’ordre mental, tan comú entre els artistes. La cronificació d’ambdues circumstàncies, la porten finalment al previsible carreró sense sortida, tan conegut i comentat, però tractat aquí d’una forma totalment nova, que enganxa i desvetlla consciències. A “Una actriz en el diván”, es narra el dia en que la desventurada decideix gastar-se els darrers cinquanta euros, en anar a un terapeuta per trobar la llum al seu... Als seus problemes. 75 min. Comèdia. Català

Direcció: Adolf Baqués
Amb Montserrat Panero de la Fuente

Logos dels patrocinadors