Gener 2012

MÉS ENLLÀ DE LA FOSCOR

Teatre
Divendres 27 i dissabte 28 de gener de 2012 a les 21 h.

Més enllà de la foscor

(u) Quan era nena, matava els monstres que poblaven els armaris amb una escombra; sinó en tenia, els matava amb un bastó. A tu t’ho explicava tot, encara que no et veiés el rostre, tu i la teva ombra no em fèieu mai por, ara que m’he fet gran torno aquí, a la fosca, per explicar-te’n la raó.
(dos)
(dos) Converso amb un record gairebé palpable, ho faig des de dos moments diferents de la vida, separats entre sí per més de 30 anys, i davant la impossibilitat d’emetre un sol judici vàlid respecte la polièdrica visió que es té d’una persona.
(tres) Una odissea per les mil veus que poblen un cervell, que cerca guardar-se de les pors que edifica damunt de rostres anònims que transiten diàriament pel seu voltant.
(quatre formes d’apagar el llum) L’excés de llum comporta un accident, l’atzar i l’absurd de la vida ens fa debatre, sobre el sentit d’ella, quan ja no hi ha res a fer.

Comèdia. 75 min. Català.

Idea original i creació: Joan Arqué i Gemma Raurell
Amb Bruna Cusí, Dani Arrèbola, Lavínia Vila i Oscar Mas

MARIA COMA

Pop intimista, Barcelona
Música
Diumenge 29 de gener de 2012 a les 18 h.

Maria Coma

Maria Coma compagina la seva carrera en solitari amb la creació de bandes sonores per a pel·lícules. Ha gravat els seus discos sota el paraigües de Pau Vallvé, amb qui va compartir projecte comú: u_mä (Error Lo-Fi, 2007) i a qui també acompanya formant part de la seva banda en la seva gira.
Maria Coma agafa la part més fosca i introspectiva del seu primer disc i deixa de banda aquelles cançons més naïf i innocents. Amb el “Magnòlia” (Amniòtic Records, 2011) es consolida com una artista intimista, expressiva i totalment bolcada de ple cap a la música d’autor a la qual li suma les seves influències de la música clàssica. Un disc que busca la sonoritat natural dels espais i sense cap claqueta, tot seguint el tempo oscil·lant i lliure del seu piano.

Preu: 10 €

Logos dels patrocinadors