Febrer 2012

DESCARTABLES

Teatre
Divendres 3 i dissabte 4 de febrer de 2012 a les 21 h.

Descartable Sala Trono

Una parella jove, divorciada o acabada de casar? que conviu en el mateix espai. La seva vida és rutina, desinterès, cansament. Les seves pressions són excessives: per un costat l’ideal romàntic de l’amor, per l’altre l’acceleració i demés exigències (èxit, bellesa, perfecció, treball, excés d’activitat…).Tres nivells d’acció. Dos forces que oprimeixen a una ¿parella? Dos individus que viuen junts. Ells són descartables. Descartable és Descartable.

Teatre físic. 70 min. Català.

Direcció i dramatúrgia: Daniel Meyer
Amb Laia Pallejà, Toni Ramírez, Daniela Poch, Rafa Delacroix

LLORAR POR LLORAR

de Cia. Pez en Raya
Teatre
Divendres 10 i dissabte 11 febrer de 2012 a les 21 h.

ENTRADES EXAHURIDES
Hem obert nova funció a les 23 h.

ESTRENA
prensa-llorar

Dos locutors de ràdio presenten en directe per al públic del teatre el seu últim programa després de 15 anys en antena... Ja no fan gràcia?, no tenen audiència?, no els aguanten ni els seus familiars?, han perdut l'esperit?, els han fet fora?... A poc a poc descobreixen que potser les seves veus no les sent ningú..., que no hi són... I començarà una infinitat de jocs absurds sobre el fet d'estar o no estar. Tot un intent per descobrir on són si és que allà no hi són... o sí que hi són i és el públic el que no hi és... Hi ha algú? Un programa de ràdio ple d’entrevistes absurdes, seccions que no serveixen per a res i relats teatrals que no els sent ningú. O sí? De nou Cristina Medina i Joan Estrader pugen a l’escenari per presentar un espectacle d'humor absurd en la línia que la companyia ofereix des fa 15 anys.

Comèdia. 80 min. Castellà

Direcció: David Sant i Gerard Florejach
Amb Cristina Medina i Gerard Escarré

BILDELBERG CLUB CABARET

de Toni Orensanz i Oriol Grau, Música d'Enric "Xato" Grau
Teatre
Divendres 17 i dissabte 18 de febrer a les 21h.

Bildelberg

LA NOVA PRODUCCIÓ DE LA TRONO

Dames i cavallers, siguin benvinguts a la reunió secreta de les persones més poderoses del món. Aquí és on decidim el futur de la humanitat. Resoldrem militarment una greu amenaça planetària, i despatxarem temes de control demogràfic i de control mental.

I tot, absolutament tot, a través de números de cabaret.

Passin i vegin, senyores i senyors, la més picant imposició del Nou Ordre Mundial.

85 min. Comèdia. Català i Castellà.

Direcció: Oriol Grau
Amb Paloma Arza, Oriol Grau i Josep Ferré

Funcions:
Divendres i dissabtes dia 16, 17, 23 i 30 a les 21 h
Diumenge dia 18 a les 19 h.

Funcions especials:
Dies 25 i 26 a les 20h.
Dia 31 a les 23h.

Preus especials de Nadal

Els díes 25 i 26: 15€
El dia 31: 20€ amb cava i cotillón!!!

Funcions:
1-1-12 a les 20 h.
6-1-12 a les 21 h.
7-1-12 a les 21 h.
8-1-12 a les 19 h.

Dies 1 i 6 - 20€
Dies 7 i 8 - 15€ (10€ amics de la Sala)

Els preus de l'any 2012 per a les obres de teatre seran de 15 euros, però podràs ser amic de la Sala per només 7 euros l'any gaudint d'un descompte de 5 euros en cada entrada. Aquests descomptes no serán acumulables.

SÉ DE UN LUGAR

Teatre
Dissabte 25 de febrer de 2012 a les 18:30h. i a les 21 h.

S'ha suspés la funció del divendres dia 24 i en el seu lloc s'ha obert nova funció per dissabte 25 a les 18:30h.
se-de-un-lugar

Al final, la Béré i el Simó ho han deixat. Potser angoixat per la ruptura, sembla que ell no surt de casa ni per anar a comprar, ja que contracta un veí indi per què ho faci per ell, en Shahrukh. En canvi, ella aprofita la seva recuperada independència per sortir al món, viatjar i experimentar amb amants d’ambdós sexes.

Tot i això, troba temps per visitar al Simó de tant en tant, preocupada pel seu aïllament progressiu. Passen els mesos i Simó no sembla decidir-se a sortir a l’exterior. Tot i trobar-se a dos llocs vitals totalment antagònics, els dos personatges intenten mantenir un relació més enllà de la seva fracassada història d’amor, una pretensió potser contra-natura. O potser no.

Comèdia dramàtica. 85 min. Català i castellà.

THE MIGHTY FOOLS

Indie/Pop, Reus
Música
Diumenge 26 de febrer de 2012 a les 19 h.

The Mighty Fools

Un avís per tots aquells que no el coneixeu i que vulgueu endinsar-vos dins d’aquest “You’re going down” (Homesick, 2011): no és un disc inofensiu. Viatgem per un camí de sensacions extremes, fins i tot contradictòries, sense saber mai cap on hem de caminar. I així és com ens ho vol transmetre. Miquel Vilella és The Mighty Fools. Ha gravat aquest disc cuidant fins al mínim detall, amb cançons que ens mostren una foscor profunda, amors frustrats, viatges llunyans on escapar..., històries independents que et faran arribar al final del camí. Només llavors sabràs si has arribat a bon port.

Preu: 8 €

LA MARATÓ DE NOVA YORK

d’Edoardo Erba
Teatre
Dimarts 28 de febrer de 2012 a les 21h.

ny 014

Al principi, un d’ells, es resisteix. Diu que no està fet per esports durs, però el seu amic insisteix. Han d’entrenar-se dos cops per setmana per la marató de Nova York. L’obra de l’italià Edoardo Erba posa a dos actors en escena saltant sense parar durant una hora fins que... fins que la peça s’acaba. Concentrar-se. Portar bon ritme. Anar ràpid. No abandonar. Viure per córrer. Viure per córrer? Fugir cap endavant. Corren i parlen de la vida. Suen. Bufen. Somien. Una metàfora de la vida. I tot això també és el teatre. Una comèdia que corre sola des de fa quinze anys i un desafiament que vencen els dos protagonistes que corren durant tot el que dura la peça. Interpretar i córrer. No existeix vencedor perquè, com a la vida, el primer acaba sent l’últim com si tot fos una fantasia equivocada. Un somni.

Comèdia. 65 min. Català

Producció de la SALA TRONO
Direcció: Juan Carlos Martel Bayod
Amb Joan Negrié i Albert Triola

Funcions:
Divendres 20 i dissabte 21 de gener de 2012 a les 21h.
Diumenge 22 de gener de 2012 a les 19h.
Diumenge 29 de gener de 2012 a les 20h.
Diumenge 5 de febrer de 2012 a les 18h.

Logos dels patrocinadors