Abril 2012

X Marcianes

MIQUEL GIL
Música
Diumenge 15 d'abril de 2012 a les 19:00h.

miquel gil

Trenta-cinc anys conreant, espurnejant el frec de les paraules que no han emmudit el bram: han escatat la gola.

Sembla que Miquel Gil funciona amb cicles ternaris: Eixos va tancar una trilogia precedida per Orgànic i Katà, amb una distància de 3 anys entre el primer i el darrer. Les actuacions, els projectes i les aventures musicals donen pas ara a un nou disc X Marcianes (Temps Record - 2011), que és el resultat de tres anys de treball íntim i de creació.

X Marcianes és passeig per la voreta dels mar(t)s personals, inconfusibles, per les hortes i els canyars de Miquel Gil. Després de 3 anys transitant per diversos camins sonors i llenguatges musicals de noves experiències (Miquel Gil & Manel Camp trio amb David Pastor) i teatrals (Poseu-me les ulleres), Miquel Gil torna a conjurar els sons de la terra i ara ho fa “per marcianes”. Tres anys de destil·lació d’un repertori amb els matisos d’una veu única. Un viatge sonor per la Mediterrània, sense deixar les terres valencianes.

L’espectacle es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa (novembre 2010) i s’ha presentat al Babel Med Music de Marsella (març 2011) i el proper 21 d’octubre a les 21:30h presentem el disc a l’Auditori de Barcelona (Sala 2 tete Montoliu).

El nou disc inclou adaptacions de cançons tradicionals, textos de poetes contemporanis com Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Enric Monforte, Anna Montero o Tono Fornes.

Poesia, codi tradicional i curiositat... Molta curiositat!

Miquel Gil, producció, veu i música.
Josep M. "Reíllo", bateria, congues, bongos i cajón.
Gusmà Gil, baix.
Tóbal Rentero, doble corda, guitarró i vents.
Eduard Navarro, vents.

Músics col·laboradors: David Pastor, Bikimel, Alex Llàcer, Pau Seguí, Antonio Sánchez, Gregori Ferrer, Manuel Martínez, Anna Franco, Llúcia Palacios, Paco Costa, Jaume Guerra, Pau Seguí i Ivan X.

BILDELBERG CLUB CABARET

de Toni Orensanz i Oriol Grau, Música d'Enric "Xato" Grau
Teatre
Diumenge 22 d’abril de 2012 a les 18h i a les 20:30h.

BILDELBERG CLUB CABARET

Dames i cavallers, siguin benvinguts a la reunió secreta de les persones més poderoses del món. Aquí és on decidim el futur de la humanitat. Resoldrem militarment una greu amenaça planetària, i despatxarem temes de control demogràfic i de control mental. I tot, absolutament tot, a ritme de cabaret.
Passin i vegin, senyores i senyors, la més picant imposició del Nou Ordre Mundial. I aquest cop amb FERMÍ FERNÁNDEZ!

95 min. Comèdia.
Català i Castellà.

Direcció: Oriol Grau
Amb Paloma Arza, Oriol Grau i Fermí Fernández.
PRODUCCIÓ SALA TRONO

Funcions:
Divendres 6 d’abril a les 21 h.
Dissabte 7 d’abril a les 18.30 i a les 21 h.
Diumenge 8 d’abril a les 19 h.
Divendres 13 d’abril a les 21 h.
Dissabte 14 d’abril a les 18.30 i a les 21 h.
Diumenge 22 d'abril a les 18 i a les 20:30 h.

2 PUNKIS I UN VESPINO

de Marillia Samper i Llàtzer Garcia
Teatre
Divendres 27 i dissabte 28 d'abril de 2012 a les 21 h.

dos-punkis-alba-lajarin

Nit de Nadal. I mentre a cada llar les famílies canten nadales, en una benzinera perduda al mig del no-res apareixen dos Punks, germans de sang i companys de viatge. Nòmades per convicció, es traslladen contínuament d'un lloc a un altre, per la simple necessitat de sentir-se lliures. Les seves mínimes pertinences embotides en una motxilla i la seva Vespino són la seva única i veritable llar. Però la moto els ha abandonat a mig camí, i es veuen abocats a refugiar-se sota el sostre de la benzinera. Una comèdia gamberra i punk sobre la valentia de saber triar quin és el nostre autèntic camí a la vida.

Comèdia, català. 80min.

Amb Javier Beltran, Oriol Casals, Muguet Frank i Xavi Francès

Logos dels patrocinadors