Octubre 2012

POLIÈDRICA

de Cia. Polièdrica
Teatre
Divendres 5 a les 21 h i dissabte 6 a les 21 h

poliedrica

Polièdrica és la trobada de cinc dones amb cinc històries diferents. A través de la ironia, l’ humor o el drama ens parlen de les diferent cares de la condició humana. L’aïllament, el dolor, els secrets, l’odi, la por; però, sobretot, de la complicitat, l’art, la passió, l’amistat i l’amor. En aquest espectacle hi conviuen la dansa, el teatre físic i textual, el treball amb els objectes, la música en directe i diferents disciplines que creen un llenguatge poètic i visual.

A Polièdrica, l’espai escènic es divideix en dos parts: l’espai íntim i l’espai públic. L’espai íntim es troba a la part posterior de l’escenari. És allà on neix, viu i juga un cor de dones anònimes que donen pas als personatges protagonistes, els quals accionen a l’espai públic. Així, l’espai públic és on tenen lloc les trobades entre els personatges, que ens expliquen les seves històries, les seves relacions i fan que es desenvolupi l’acció.

75 min. Català-castellà.

Direcció: Montse Bonet
Amb Ana Roche, Ana Sanahuja, Giselle Stanzione, Alicia Vaquero i Mar Verdera

UN DISGUST DANÈS

de Jumon Erra
Teatre
Divendres 12 a les 21 h i dissabte 13 a les 21 h

Un disgust Danès

Propietàries d'un prestigiós restaurant i amigues inseparables, l’Olga i la Lídia, sopen en el local buit, ja acabat el servei. Inesperadament, la seva relació es veurà posada a prova. Fins on som capaços d'arribar per amistat? Quin grau de compromís és just exigir a un amic? Quatre anys més tard, les dues es tornaran a trobar per sopar al mateix lloc. Però aquella conversa, aquell pacte després de les postres, haurà deixat en elles una fonda petjada. Olga i Lídia descobriran quins són els autèntics límits de la seva relació.

75 min. Comèdia dramàtica. Català

Direcció: Jumon Erra
Amb Elena Fortuny i Ota Vallès

CARMELA, LILI, AMANDA

de Marc Chornet i Magda Puyo
Teatre
Divendres 19 a les 21 h i dissabte 20 a les 21 h

CARMELA, LILI, AMANDA

“Carmela, Lili, Amanda i tantes altres són les heroïnes discretes del segle XX. Són aquelles àvies, mares, filles que han sabut posar sentit de l’humor als petits drames o a les grans tragèdies que els ha tocat patir. Carmela, Lili, Amanda és un retrat sentimental de totes elles, un patchwork fet de bocins d’història, un àlbum de fotografies esgrogueïdes, un collage de retalls, de melodies viscudes, paraules silenciades, idees sentides, pors oblidades. Carmela, Lili, Amanda és un espectacle d’actrius que nuen la seva veu per fer un homenatge, possiblement una carícia, a una generació de dones que encara lluita per perpetuar la memòria d’un segle. Carmela, Lili, Amanda és un espectacle de veus, de veus de tantes, de veus de moltes.”

70 min. Comèdia musical. Català

Direcció: Marc Chornet
Amb Noèlia Pérez, Isabel Soriano i Neus Pàmies

PATOS SALVAJES

de Lluïsa Cunillé, Lola López i Paco Zarzoso
Teatre
Divendres 26 a les 21 h i dissabte 27 a les 21 h

PATOS SALVAJES

Patos salvajes és una obra que es composa de vuit peces aparentment independents, inspirades en la magnífica obra L'Ànec Salvatge d’Ibsen. Tot i que aquests diferents quadres teatrals no estan units narrativament, estan agermanats a l'obra d'Ibsen pel tema de la mentida vital i per la recreació de atmosferes molt peculiars. En cadascuna de les peces, els personatges que les habiten, s'enfrontaran de diferents maneres a la veritat i a la mentida. Per tant, assistirem a les diverses estratègies i màscares que adoptaran aquests ànecs homínids o aquests homínids “patunos”.

70 min. Comèdia dramàtica. Castellà

Cia. La Hongaresa (VALÈNCIA)
Direcció: Paco Zarzoso
Amb Lola López i Paco Zarzoso

NICO ROIG

Cançó d’autor, Barcelona
Música
Diumenge 28 a les 19 h

Nico Roig (Foto Fede Nieto)

Nico Roig (Barcelona, 1976) comença a composar les seves primeres melodies als 8 anys amb un teclat CASIO que ben aviat substitueix per una guitarra i una gravadora Fostex de quatre pistes. Nico deixa Barcelona l’any 2000, quan s’instal·la a Brussel·les on desenvolupa nombrosos projectes musicals. Des d’aleshores ha col·laborat, com a guitarrista i arranjador, amb músics destacats com Raül Fernández (Refree), Quartet Brossa o Ten Thousand Islands.

El barceloní enceta la tercera temporada del cicle Petit Format presentant a Tarragona el disc “Tonada del genoma humà” (Amniòtic Records, 2011). L’àlbum està ple de cançons inclements i tendres alhora, construïdes amb uns esquemes de narració amb sorpresa, molt eficients i amb estructures musicals de gran profunditat. Després d’un any d’haver passat per la Sala Trono acompanyant en Pau Vallvé, de nou tens una oportunitat única per a gaudir de la proximitat que ofereixen els concerts del Petit Format.

Per aquesta ocasió podrem gaudir d’una formació prou peculiar. Es tracta de dues escultures de l’inventor François Baschet, tocades per Martí Ruids i Jordi Casadevall. Son escultures de cristall fregat i totalment acústiques que acompanyen de manera gairebé màgica, la guitarra i la veu de Nico Roig.

nicoroig.wordpress.com

Preu: 10€

Logos dels patrocinadors