Febrer 2013

Don CARLO TrageDi (te lo adVERDÍ, Giuseppe)

Carlo Mô
Teatre
Divendres 1 i dissabte 2 de febrer a les 21 h

Don CARLO TrageDi (te lo adVERDÍ, Giuseppe)

Les més cèlebres interpretacions de la família Mô a les diferents representacions al llarg de la història que ens porten per un viaje pels segles, des del passat fins al present. Fins i tot viatjaran fins al 2054 on apareixerà el mateix Carlo-Mô, amb 90 anys per interpretar l'últim acte de l'obra. Aquest viatge pels segles i avantpassats de Carlo-Mô, serveixen d'excusa per viatjar a través de l'òpera Don Carlo, conèixer el seu argument principal, els seus personatges i les tragèdies que viuen, que en molts casos coincidiran amb les pròpies tragèdies dels personatges que la interpreten. En l'últim acte, en l'última escena, es barregen la mort de Don Carlo amb la pròpia mort de Carlo-Mô, convertint la poesia de l'escena de Verdi en l'últim poema del nostre protagonista. La seva pròpia mort.

90 min. Comèdia. Castellà

Idea: Carlo Mô
Amb Carlo Mô i Mr Di

INHUMANS

Monòleg
Divendres 8 i dissabte 9 de febrer a les 21 h

Inhumans

Aquesta nit estem tots convidats a una promoció ben especial: "PRODUCTES ESTRATOSFERA, una amplia gamma de productes pel teu benestar emocional, mental i sexual, que et faran xalar!"
El presentador, un singular comercial, aprofita per explicar-nos la vida i la seva visió àcida del món: la guerra sentimentalògica, la epidèmia consumista, el gran club dels aturats, la bogeria del xat gay... Vaja, tot per morir-se de riure!
Entre cançons i esprais que ens alliberen la ment, potser trobarem la fòrmula per sentir-nos una mica més humans.
Monòleg de bogeria còmica, fet des de la sinceritat més profunda d'un personatge que ens sedueix amb l'estriptease del seu cor.

60 minuts. Monòleg còmic. Català i castellà

Dramatúrgia: Joan Bentallé i Teresa Urroz
Direcció: Teresa Urroz
Amb Joan Bentallé

LA PASIÓN DE SHIRLEY -- ESTRENA --

Josep Ferré
Divendres 15 a les 21h, dissabte 16 a les 21 h i diumenge 17 a les 19h.

Nova funció a la venda per aquest dissabte dia 16 a les 19h.
La pasión de Shirley

Shirley B té una personalitat arrassadora a l’escenari. La seva veu, la seva gestualitat són grans, inimitables. Sí, inimitables. Des del respecte a l'artista, m'acosto a ella i la seva personalitat, a la meva manera. També a la meva manera, he intentat plasmar un programa de televisió que fa un seguiment a un concert de Shirley. M’agradaria aclarir que l'espectacle està basat estrictament en fets "irreals". Però també he d’indicar que durant una llarga temporada, vaig treballar en un late-night a nivell nacional que em va permetre conèixer un món que desconeixia totalment i era estrictament "real". Em va fascinar, em va permetre treballar amb persones que mai hagués tingut l'oportunitat de conèixer i vaig viure situacions surrealistes i també divertides. Espero que el que vegin a continuació els agradi.

75 min. Comèdia-cabaret. Castellà.

Idea, direcció i interpretació: Josep Ferré

FA UNA MICA DE SOROLL

de Romina Paula
Divendres 22 i dissabte 23 de febrer a les 21h.

FA UNA MICA DE SOROLL

Dos germans viuen reclosos en una casa, en algun lloc inhòspit de la costa mediterrània, sense pràcticament contacte amb l'exterior. De sobte, arriba una cosina i distorsiona la tranquil·litat familiar. Aquest retrobament evoca els fantasmes del passat i del futur. Tot i que el més interessant és observar els dies que la Marina, el Nano i el Salva passen junts a la caseta de la platja, els seus mons i els seus delicats i misteriosos vincles.

70 min. Català. Comèdia dramàtica.

Direcció: Albert Prat
Amb Sergi Torrecilla, Alberto Díaz, Paula Blanco

Logos dels patrocinadors