Maig 2013

EL ESPERANZA

de Quique Culebras
Teatre
Divendres 3 i dissabte 4 a les 21 h

El Esperanza

En plena Nit de Nadal, dos homes es fan regals. Sota el bell embolcall de paper vistós descobrim la fragilitat d’un món secret que comparteixen amb dolor i fàstic. Amor precari, amor a foc lent, amor nu fins als ossos, amor ofegat que demana a crits la justícia que ens nega la por. Però... Ah, la por! ¡Aquest vell company que s’entesta a matar-nos quan més vius ens sentim! Et vull, ja no et vull, ja no sabem què voler... Sortim, saltem al caos del món... diuen, enterrats cada vegada més profund en un forat al calendari del que sembla impossible escapar sense fer-se mal, molt de mal... L’última proposta de TeatrodeCERCA
i el seu director, Quique Culebras, porta al nostre estimat Oriol Grau i el seu
company Paco Romero a un treball intimista i valenta que va més enllà del teatre en els menjadors, fins al racó més íntim de la SALA TRONO: la vostra casa aquesta nit.

80 min. Català/Castellà.

Direcció: Quique Culebras
Amb Oriol Grau i Paco Romero

URBANITAZ, una comedia callejera

de cia Juja Teatre (València)
Teatre
Divendres 10 i dissabte 11 a les 21 h

URBANITAZ

Escoltes URBANITAZ, de 12 a 6 de la matinada.
Un espai radiofònic que solca les venes alquitranades de la ciutat…
Eres insomne? Un superheroi nocturn? Una panderola rockera?
Juja presenta un muntatge hereu de la seua trajectòria més “gamberra”, apolíticament incorrecte, cítric, espasmòdic, esfintíric però sobretot…d’humor. Un viatge als indrets nocturns d’una gran ciutat.

75 min. Comèdia. Castellà.

Amb Juan Andrés González i Jano de Miguel

LA FORMA DE LAS COSAS

de Neil LaBute
Teatre
Divendres 17 i dissabte 18 a les 21 h

LA FORMA

Evelyn, una excèntrica estudiant d’art apareix en la vida monòtona i rutinària d’Adam, un jove insegur i poc preocupat per la seva imatge que està disposat a canviar la seva vida per ella. A poc a poc es va convertint en un noi més desitjable i atractiu, el que cridarà l’atenció dels seus amics més propers.
Neil Labute dissenya amb humor i ironia una punyent crítica social. Una història provocadora, perversa, intel·ligent, àcida i molt divertida, amb un final inesperat.

95 min. Comèdia. Castellà.

Direcció: Xavi Siles
Amb Óscar Morchón, Vanessa Castro, Núria Font, Alejandro Muñoz

IMPROADWAY

de cia Malrayo
Teatre
Divendres 24 i dissabte 25 de maig a les 21 h

Improadway

Espectacle d’improvisació teatral i musical on el públic juga un paper fonamental escrivint en un paper diferents títols o frases que seran la llavor de les diferents improvisacions que els actors representaran.
Els actors surten a escena sense cap guió, ni preparació prèvia, i llegint els diferents títols que el públic ha escrit prèviament, improvisaran les històries per primer cop i del no res. Mitjançant la imaginació, la creativitat i diferents generes musicals ens faran endinsar-nos dintre d’un univers creat en aquell mateix instant.

60 min. Comèdia musical. Català-castellà.

Amb Rai Borrell i José Malaguilla

Logos dels patrocinadors