Setembre 2013

Juancállate

de cia. Pez en Raya (SEVILLA)
Teatre
Divendres 20 i dissabte 21 de setembre a les 21 h

Juancállate

Cap pany podia retenir-lo, cap tomba podia tancar, cap públic podia resistir: era Harry Houdini, el millor mag i artista de l'escapisme de tots els temps que embarcava al seu públic en un vertiginós viatge amb nombres sobrehumans que desafiaven a la mort.

Un 31 octubre de 1926 Harry Houdini, el gran escapista, part d'aquest món convertint-se en un mite per sempre. 87 anys més tard Juancállate homenatja al gran Harry Houdini en clau d'humor absurd, amb moltes dosis de conya per arribar al pati de butaques en paracaigudes, sense gravetat, amb un desig incontrolable de despertar en l'espectador el riure.

Després de 15 anys junts damunt de l'escenari Pez en Raya presenta un nou espectacle d'humor absurd amb el seu peculiar estil, marca de la casa.

Comèdia. 70 min. Castellà-català.

Direcció: Cristina Medina
Amb Joan Estrader

Jo de major vull ser Fermín Jiménez

de cia. El Pont Flotant (VALÈNCIA)
Teatre
Divendres 27 i dissabte 28 de setembre a les 21 h

Fermin Jimenez

L’espectacle parla de la necessitat de treballar en la societat actual, la imposició –generalment social– de dedicar més hores a treballar que a qualsevol altra activitat ociosa, lúdica, familiar, etc. De com no parem mai de construir, de generar, de crear, quan estem envoltats d’excedents, únicament que mal repartits. Es planteja irònicament la necessitat de temps lliure, en un temps en el que molta gent és l'únic que té.

Comèdia. 85 min. Català.

Amb Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons

Logos dels patrocinadors