Novembre 2013

Flors carnívores

d’Anna Maria Ricart
Teatre
Divendres 8 i dissabte 9 de novembre a les 21 h

Flors carnívores

El món ha canviat, o potser en el fons és el mateix de sempre. Els adolescents han canviat, o potser són els mateixos de sempre. I fan el que sempre han fet, lluitar contra el món amb la il·lusió inútil de canviar-lo o intentar integrar-s’hi amb totes les seves forces. Les nostres flors carnívores no faran ni una cosa ni l’altra. S’han perdut. El demà que voldrien és impossible i, sense esperança, s’esborra el camí. Llavors intentaran dinamitar el món amb les úniques armes que tenen. Ho faran sense saber que ho fan i sense pensar en les conseqüències, perquè res del que passi ja no els pot importar. I jugaran. Jugaran només perquè puguem mirar i veure què hem fet amb el nostre futur.

65 min. Català.

Amb Alba José, Clara de Ramon i Claudia Benito

Jaïrium Tremens

de Magic Jaïr
Màgia
Divendres 15 de novembre a les 21 h

FESTIVAL TEATRE MÀGIC
Màgic Jaiïr Teatre Màgic 2013

Espectacle de màgia de to fresc i desenfadat, que combina els jocs de mans més increïbles amb grans dosis d'humor friki i una relació molt propera amb el públic que participarà durant tot l’espectacle. Atreviu-vos a viure l'experiència del Jaïrium Tremens! Els efectes d'aquesta al·lucinació transitòria (visions de coses impossibles, somriure permanent i persistent tendència a la rialla) són altament beneficiosos i estimulen la producció de litres de serotonina. 

El seu protagonista és el Màgic Jaïr, un il·lusionista amb un estil propi, fresc, original i amb moltes ganes de sorprendre al públic que vingui a veure aquest espectacle d’il·lusionisme molt diferent als que heu vist fins ara!

Màgia. 60 min

Una hora amb Hausson

Màgia
Dissabte 16 de novembre a les 21 h

FESTIVAL TEATRE MÀGIC
Una hora amb Hausson

Aquest espectacle s'ha suspès per motius aliens a la sala. Disculpeu les molèsties.
Un espectacle en què els espectadors triaran els números que volen veure. Màgia de tota mena, efectes d’avui i de sempre i d’altres de ben nous, encara inèdits al repertori del Mag Hausson.

En cada funció trobarem 21 efectes on triar: des dels clàssics amb cartes a d’altres de metal·lisme, passant per l’especialitat Hausson: la manipulació. L’il·lusionista recupera llavors alguns dels seus millors números amb d’altres encara inèdits. Una hora de màgia –aperitiu, sorpresa i màgia a la carta– acompanyada de música de jazz per assaborir una vetllada en la qual Hausson elaborarà cada dia una mena de gastronomia visual en tres parts al gust de l’espectador.

Màgia. 60 min

Idea i creació: Hausson
Assessorament artístic: Herman Bonnin

Només un anunci

d’Albert Ramos
Teatre
Divendres 22 i dissabte 23 de novembre a les 21 h

Només un anunci

Text finalista premi Quim Masó 2013.

L'Herni, l'Elen i en Diego han de veure dos esbossos d'anuncis, jutjar-los i triar-ne un. Tant se val que cap d'ells tingui una feina relacionada amb la publicitat. Tant se val que un d'ells sigui cec. Al cap i a la fi, només són anuncis. Anuncis d'aigua. I si la reunió està moderada per una professional com la Gràcia, el resultat ha de ser per força molt satisfactori. Si es respecten les normes, res no pot fallar.

Tota la reunió, o focus group, és observada pels clients: l'empresa anunciant i l'agència de publicitat. Són a l'altra banda d'un mirall, i no poden establir cap mena de contacte amb els participants. Aquesta és una de les normes que s'han de respectar.

Una altra norma (no escrita) és que no s'hi poden introduir armes de foc. És de sentit comú. Però el món de la publicitat no es regeix pel sentit comú.

Comèdia. 70 min. Català

Direcció: Carles Mallol
Amb Alicia Puertas, Joan Sureda, Marta Corral i Roger Cantos

Bildelberg Club Cabaret (el comiat)

d’Oriol Grau i Toni Orensanz
Teatre
Divendres 29 de novembre a les 21 h. Diumenge 1 de desembre a les 19 h. Divendres 6 i dissabte 7 de desembre a les 21 h. Diumenge 8 de desembre a les 19 h

Per motius interns el dia 30 de novembre no hi haurà funció. Disculpeu les molèsties.
Bildelberg Club Cabaret

Després de passar per un rigorós control policial, i sota el màxim secretisme, els membres del club Bildelberg (el públic) assisteixen a una reunió d'urgència.
L'amfitrió, un veterà General, els explica que el motiu és l'amenaça rebuda de publicar informació confidencial a Internet, que pot perjudicar els seus interessos. L'acompanyen un capità i una tinent coronel, a més de diversos professionals. Mentrestant, l'amenaça de la publicació a la xarxa segueix latent i pot canviar l'ordre mundial per sempre més.

Última oportunitat de veure la producció de la SALA TRONO que més funcions ha fet per tot el país, més de 80. No et perdis les últimes reunions de les persones més poderoses del món que amb la situació actual tenen moltes coses a decidir…

Comèdia. 95 min. Català i castellà

Música: Enric Xato Grau
Amb Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernández i… algun convidat més?????

Logos dels patrocinadors