Febrer 2014

DE QUAN SOMIAVA

de Cia. Lady lady
Teatre
Divendres 7 i dissabte 8 de febrer a les 21 h

Dequansomiava

'De quan somiava' és la història tragicòmica d’una actriu soltera aturada que no la truquen ni per feina. Compartirem amb ella una mena de dia a dia que ens farà descobrir les seves vivències, pensaments i escrits. Veurem com ella tenia i té somnis de feina, d’amor i de futur que no s’adiuen amb la vida que viu. D’aquí que escrigui molt i que, de tant en tant, canti a viva veu cançons d’Eurovisión per alliberar-se. Perquè un “chute” eurovisiu, de mal no n'hi pot fer.

Comèdia. 70 min. Català

Autoria i direcció: Jordi Prat i Coll
Amb Màrcia Cisteró, Sara Espígul, Berta Giraut i Fiona Rycroft

SIGNATURA 400

de Sophie Divry
Teatre
Divendres 14 i dissabte 15 de febrer a les 21 h

Signatura400

Signatura 400 és el breu monòleg que manté una bibliotecària anònima amb algú que s’ha quedat tota la nit tancat a la biblioteca de la petita ciutat francesa on treballa i, mentre ella ordena els llibres i prepara la sala de lectura abans d’obrir-la al públic, li ofereix els seus pensaments i sentiments al voltant dels llibres i la biblioteca, el malestar de la cultura, la soledat de la condició humana, l’amor, el desamor i la impotència de qui espera que li passi alguna cosa a la vida. I, mentre això no arriba…, tenim els llibres.

80 min. Català

Direcció: Joan Peris
Amb Lluïsa Mallol i Joan Gibert

BORIS VIAN

cançons de Boris Vian
Divendres 21 i dissabte 22 de febrer a les 21 h

BorisVian

Oriol Genís i Xavier Albertí despullen fins a deixar el fil de vida necessari a l’espectacle perquè l’esperit, la imaginació i la genialitat de Boris Vian quedi transmesa a l’espectador en un estret joc de complicitats entre el piano, el whisky i el públic. Amb un control del temps extraordinari, amb calma, sense pressa, el missatge va arribant, i l’ànima de Vian omple el Zorrilla d’emoció i aplaudiments espontanis entre cançons.

Comèdia-musical. 70 min. Català

“Oriol Genís és un actor tot terreny. És idoni per a aquesta mena d’espectacle. Es fica el públic a la butxaca per la seva absoluta desinhibició, per la seva sornegueria fent de cada tema una creació”. Time out

Idea: Oriol Genís
Direcció: Xavier Albertí
Amb Oriol Genís. Pianista: Xavier Albertí

Logos dels patrocinadors