Març 2014

¿QUÉ TE HABRÁN HECHO SUS OJOS?

de Cia. Teatral Provensa (ARGENTINA)
Divendres 7 i dissabte 8 de març a les 21 h

Quetehabranhechosusojos

Manuel és un noi català que viu a Barcelona amb la seva actual parella, Sofia, argentina resident a la ciutat des de fa alguns anys. Un dia, arriba a la casa Joana, també argentina; paisana de Sofia i ex núvia de Manuel, amb la ferma intenció de recuperar el vincle que els va unir en el passat.

Una petita història que parla de l'amor i la passió, del desarrelament, de la immigració, dels nous començaments, del passat irrecuperable. De la recerca d'una identitat a través dels llaços que ens uneixen als altres.

Comèdia. 70 min. Argentí

Direcció: Gabriel Beck
Amb María José Cordonet Castagneto, Ailin Migliora i Toni Mas Parés

SOBRE ELS DANYS DEL TABAC… I LES OSTRES

d’Anton Txékhov
Teatre
Divendres 14 i dissabte 15 de març a les 19 h. i a les 21 h. i diumenge 16 a les 19 h.

Degut a l'exit obtingut amb l'obra 'Sobre els danys del tabac… i les Ostres' tenim exhaurides les localitats per demà dissabte a les 19 i 21 hores…

Farem una funció més aquest diumenge 16 de març a les 19 hores.

Moltes gràcies a tots per la vostra resposta.

Sala Trono

Sobreelsdanys

Un monòleg còmic... perdó, volíem dir: una ‘conferència rigorosa’ a la qual recomanem que assisteixin totes aquelles persones que desitgin deixar de fumar... i també els que no ho vulguin fer. I els senyors metges. I els pares amb filles en edat de casar. I els marits amb mullers autoritàries. I els estudiosos de la química orgànica. I també els de la botànica. I els de la música. I els pares de família nombrosa. I els que estan pensant en formar una família. I els que no. I els que estan patint la crisi. I els que fa anys que estan en crisi.... I a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’una bona estona escoltant i veient una de les millors peces còmiques breus del dramaturg universal Anton Txékhov.

Comèdia. 60 min. Català

Versió i direcció: Francesc Cerro
Amb Xavier Grasset

EL CABARET DE LA MUJER PÁJARO

de Cia. Tirita producións (GALÍCIA)
Divendres 21 i dissabte 22 de març a les 21 h

La mujer pájaro

Després d'una suposada trajectòria com a estrella de Circ pel món, Fevvers, la Dona Ocell, torna a Galícia per passar comptes amb el seu passat. A través de la paraula, la música i el ball, assistirem al relat, entre èpic i absurd, de la història de la seva vida i descobrirem, davant la mirada atònita dels músics i de l'audiència, el que veritablement s'amaga darrere de tan enigmàtic personatge. 
El Cabaret de la Mujer pájaro és un espectacle musical que relata, des d'un punt de vista còmic, les tribulacions vitals d'un personatge exòtic, en un món poc amic de la diferència.

Comèdia musical. 60 min. Castellà

Direcció: Willy Eter
Amb Paku Granxa
Marc Torres (piano)
Enrique Ordax (saxo tenor)

MANYAC, MANYAC

Teatre
Divendres 28 i dissabte 29 de març a les 21 h

manyac

Un home vestit de nen (un nen en un cos d'home?) ens ensenya, manyac manyac, la seva col·lecció de postals de colors: facècies i personatges de la infantesa, copsats amb una mirada ingènua, de vegades plorosa o impertinent.
El nen arrossega la seva caixa de fusta per un descampat, mentre ens acompanya cap al temps dels primers jocs al costat d'en Marcel. El seu amic Marcel. Ell i en Marcel espiant entremaliats pel forat del pany el món dels adults. Tan atractiu com brutal. Memoritzant una lliçó incomprensible de prohibicions i de "bons sentiments". Hosti, els carnissers tenen ànima?! I els conillets porquins?

De sobte, comença a ploure. Algú es mor. I tot aquest petit àlbum de sensacions, altars i pupitres, s'escola per les canaleres dels carrers del poble en un torrent de paraules buides. Com una cursa de taps de suro. Manyac manyac.

Comèdia. 80 min. Català

Tràiler de Manyac manyac from Sala La Planeta on Vimeo.

Una adaptació de l’obra “Infantillatges” de Raymond Cousse
Direcció: Pere Puig
Amb Pep Vila

Logos dels patrocinadors