Abril 2014

VERSUS

de José Pascual Abellán (ALBACETE)
Teatre
Divendres 4 i dissabte 5 a les 21 h

Versus

Camila i Claudia són germanes. Es veuen cada setmana en el locutori d'una presó. Una freda làmina de metacrilat separa la vida de cadascuna d'elles i no hi ha més contacte que el visual i el so de les seves veus passant a través del telèfon. Una d'elles ha matat un home, un home que aquella nit l'esperava assegut al sofà amb les cames creuades i una ampolla de whisky a la mà.
Camila i Claudia esperen conèixer-se més. Esperen trobar solucions a molts interrogants que han marcat la seva vida: l'amor, la família, la felicitat i la infelicitat. Camila versus Claudia i Claudia versus Camila realitzen un mateix viatge, un trajecte difícil i perillós cap a la realitat. Però la realitat no és igual per a tothom. Perquè, malgrat tot, sempre hi ha algú a l'altra banda...

75 min. Castellà.

Direcció: José Pascual Abellán
Amb Raquel Saiz i Giovanna Torres

PEP TALK

d’Albert Ramos
Teatre
Divendres 11 i dissabte 12 a les 21 h

Pep Talks

Pep Talk és una ficció teatral protagonitzada per un dels millors entrenadors de la història del futbol. Pep Guardiola és un líder exemplar, un professional admirat i envejat arreu del món. I no només això: també és una bona persona, símbol d'educació i de perfecció. Quin és el secret? Fora de l’àmbit estrictament esportiu, en Pep explica, diserta i reflexiona sobre els punts bàsics de la seva manera de fer. Sobre una “cultura empresarial” que té molt a veure amb la cultura catalana. També parlarà d'altres qüestions que fins ara no havia gosat explicar en públic. Per què potser en Pep no és tan diferent de la resta de mortals…

55 min. Comèdia. Català

Direcció: Iban Beltran
Amb Pep Garcia Pascual

COMMENT TE DIRE ADIEU

de Sergi Manel Alonso
Teatre
Divendres 25 i dissabte 26 a les 21 h

COMMENT TE DIRE ADIEU

Comment te dire adieu és una història d'amor sobre les diverses maneres que tenim de viure i afrontar les nostres relacions i com ho gestionem, quan ens enamorem. Tot comença quan en Francesc, un dèspota i prepotent propietari d'un bar al barri de Gràcia, coneix en una nit d'estiu a la Mònica, una noia descarada i aparentment sense complexos però que amaga una feblesa amb aires de joguina trencada. El Francesc i la Mònica hauran de superar les seves barreres sentimentals per tal de poder deixar fluir l'atracció que els embriaga.
D'altra banda tenim L’Andreu, client habitual del bar d'en Francesc, recentment separat de la seva dona. L’Andreu està bojament enamorat de la Lola, l'alegre, somrient però ignorant cambrera del bar. La nul·la capacitat de l’Andreu per ser mínimament romàntic li resta cap possibilitat per enamorar-la. La Lola, per la seva part, també té sentiments més amagats… Més aviat sensacions reprimides: té com a parella un home molt tradicional que la tracta més aviat com un objecte.
Tots quatre viuran una muntanya russa emocional que els farà canviar la seva visió de l'amor. Tots hem de tenir clar que quan l'amor truca a la nostra porta hem d'estar ben preparats!

80 min. Català/castellà. Comèdia dramàtica

Direcció: Sergi Manel Alonso
Amb Gorka Lasaosa, Maria Asensio, Nuria Deulofeu i Roc Esquius

Logos dels patrocinadors