Maig 2014

La Nit de la dansa

Dansa
Dijous 1 de Maig a les 21h

La Nit de la Dansa

Coincidint amb la setmana de la dansa El dia 1 de maig celebrarem: La Nit de la dansa

Un grup de ballarines representaran diferents estils de dansa: ballet clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, funky, oriental. La entrada serà GRATUITA.

LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS

de Bernard Marie Koltés
Teatre
Divendres 9 i dissabte 10 a les 21 h

LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS

Al bell mig del carrer l'estranger atura el grup. És un de tants dels que passen per aquells carrerons foscos. És un home que necessita explicar petites coses de la seva vida que reflecteixen el món actual i que crida a la insurrecció de les rates, nosaltres, en contra dels poders que ens tracten com merda. L'itinerari continuarà per les entranyes de la SALA TRONO fins al cau a on fins ara s'està aquest estranger. Òscar Muñoz crea un personatge empàtic, lluitador, agitador, tendre també. I camina per l'amor, la mort, el sexe, amb nosaltres, els seus companys. Ens toca. S'adreça a tots i cadascun dels acompanyants mirant als ulls i de la seva boca surt el discurs d'un de tants homes abandonats per la societat. Imprescindible.

80 min. Català

Direcció: Roberto Romei
Amb Òscar Muñoz

EL PROJECTE DÀNAU

Cia. Nurosfera
Teatre
Divendres 16 i dissabte 17 a les 21 h.

El Projecte Dànau

El Projecte Dànau ens presenta la història d’un home jove que es desperta en un espai desconegut. Enmig del seu neguit, hi apareixeran uns peculiars “companys de cel·la” que desgranaran, poc a poc, el misteri del seu destí... L’enigma de Dànau ens convida a mirar la nostra realitat amb uns ulls diferents, i a re-descobrir el misteri de qui som amb la sorpresa amb què ho farien un científic que ens estudiés, un nen que ens somniés, o un poeta que ens escrivís.

65 min. Thriller. Català.

Direcció: Òscar Sànchez
Amb Ferran Farré

MÓN BREL

Teatre
Divendres 23 i dissabte 24 a les 21 h

MÓN BREL

Més enllà del mític Ne me quitte pas no hi ha Jacques Brel sinó tot un món de cançons. Nosaltres ens hem endinsat en una petita part d'aquest món i l'hem fet món.
Amb humilitat i gosadia ens hem servit d'Els vells amants, d'Amsterdam o d'El somni impossible per crear un espectacle que, senzillament, ens ve de gust fer. Perquè ens ve de gust cantar en català les seves cançons amb intimitat, amb cabareterisme i amb ideals quixotescos. Aquest és el nostre Mon Brel que ja és vostre.

70 min. Comèdia musical. Català

Direcció i dramatúrgia: Jordi Prat i Coll
Amb Jordi Vidal i Toni Xuclà

EL LLOC

de Jorge Yamam Serrano
Teatre
Divendres 30 i dissabte 31 a les 21 h

El Lloc

La vella amistat d'un grup de joves comença a trontollar per les eleccions i desitjos personals, per la fragilitat emocional dels individus envers la seva comunitat i per la càrrega i herència del passat; família, poble, religió…
El Lloc és una arriscada proposta "site specific" que respira a prop del públic, intensa, per a espais no teatrals, amb una disposició especial del públic que fomentarà la seva implicació amb els personatges i la història en un joc dramatúrgic.

70 min. Català/castellà

Direcció: Jorge Yamam Serrrano
Amb Rafael Rodríguez, Sandra Pujol, Oriol Esquerda, Isaac Baró, Marc Cartanyà i Xavier Teixidó

Logos dels patrocinadors