Octubre 2014

La Marató de Nova York

d’Edoardo Erba
Teatre
Divendres 3 a les 21 h, Dissabte 4 a les 21 h i Diumenge 5 a les 19 h

La Marató de Nova York

Torna una de les produccions més exitoses de la Sala Trono. Després d’haver fet temporada a Argentina i de córrer per moltes poblacions catalanes tornem a fer córrer a la Sala als dos actors a petició del públic. Aguantaran aquesta vegada?

Una història d’amistat que porta corrent més de 15 anys.

La crítica ha dit: “Triola y Negrié constituyen auténticas lecciones de interpretación, en muchos momentos conmovedora”.

65 min. Comèdia. Català

Direcció: Juan Carlos Martel
Amb Albert Triola i Joan Negrié

AQUELLOS DÍAS AZULES

Divendres 10 a les 21 h, Dissabte 11 a les 21 h i Diumenge 12 a les 19 h

Aquellos_dias_azules_bin

Aquellos días azules és un cant a la infància, un cabaret poètic, un concert de poemes, un desafiament als monstres que vivien dins l’armari, als primers estius com una coartada perfecte, als pares més joves, als avis encara vius, a la nit de reis, als anys que comptaven amb dues mans, a les veïnes pèl-roges que no ens feien cas, al misteri dels adults, a les tardes de berenar i pilota, al futur que llavors encara no existia... Eren els nostres dies blaus.

EL DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER LA PROFESSORA I MEZZOSOPRANO: M. CARME DOMINGO

80 min. Cabaret literari i musical. Català

Dramatúrgia i direcció: Marc Artigau
Amb Robert González, Jordi Llovet i Joan Solé

CHOCHOS, el musical

(MADRID)
Teatre
Divendres 17 a les 21 h (i fòrum en acabar), Dissabte 18 a les 21 h i Diumenge 19 a les 19 h

Chochos, el musical

Una comèdia adornada amb cançons, un repertori musical des del cabaret fins l’òpera amb molta comèdia. La unió de l’stand up comedy i l’òpera, que són respectivament el gènere més accessible i més elitista de les arts escèniques. I la reivindicació de diverses coses des d’un punt de vista lúdic: visibilitzar l’oblit de les dones en la història, utilitzant la biografia d’alguna d’elles; ironitzar sobre el control que la religió i el poder han exercit sobre el gènere femení; i per suposat, assumir que nosaltres hem estat partíceps i col.laboradores necessàries en molts casos. És el musical que es mereixen les dones. I que han de veure tots els homes.

75 min. Cabaret musical. Castellà

Idea i interpretació: Esther Gimeno i Marta de Castro
Música en directe: Marta de Castro

EL DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER CLARA BERMANT, PSICÒLOGA PSICOANALISTA

LA QUE NO FUE

Cia. Umbral teatro (COLOMBIA)
Teatre
Divendres 24 a les 21 h i dissabte 25 a les 21 h

TARRAGONA LA QUE NO FUE

És una cadència de successos on guspires d'intimitat hi tenen cabuda; és la presentació dels éssers que som -que creiem ser- tan complexos com els personatges teatrals que abans representàvem; un caleidoscopi de monòlegs creuats entre allò teatral i allò narratiu. A «La que no fue» hi conviuen històries heterogènies amb vasos comunicants entre elles. L'escena concebuda com un espai que s'omple de temps, l'esdevenir, simultaneïtats i alteracions espai-temporals. Conviuen personatges de diferents èpoques, al·legories i veus particulars i, no obstant, reconeixibles. El tractament fragmentat de les històries proposa a l’espectador descubrir-les, completar, forjar la seva pròpia versió.

90 min. Colombià

Dramatúrgia i direcció: Carolina Vivas Ferreira
Amb Carolina Beltran, Diana Jaramillo, Reina Sánchez, Andrea Sánchez i Luisa Acuña

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER RAQUEL MARTINEZ, PERIODISTA ESPECIALISTA EN TEATRE LLATINOAMERICÀ.

Logos dels patrocinadors