Novembre 2014

EL DESVETLAMENT D’UNA PAPALLONA NOCTURNA

Fragments de Virginia Woolf
Teatre
Divendres 7 a les 21 h, Dissabte 8 a les 21 h i Diumenge 9 a les 19 h

DESVETLLAMENT

El desvetllament d’una papallona nocturna recrea fragments de l’obra literària de Virginia Woolf on l’esforç per mantenir-se honesta en l’ofici d’escriptora la duu a qüestionar-se la responsabilitat que s’ha d’assumir respecte a qüestions socials, des de reclamar un accés democràtic a l’ensenyament fins a una convivència més poètica. Expressat en un to que oscil·la entre una intimitat susceptible al predomini de la violència de l’entorn i un humor que ens fa de mirall amb elegant ironia.

La crítica ha dit: “L'actriu Anna Sabaté -magnífica actriu, per cert- aconsegueix amb la seva naturalitat i el seu magnetisme que ens oblidem en moltes ocasions de les paraules escrites per Virginia Woolf.”

80 min. Català

Text i direcció: Eles Alavedra
Amb Anna Sabaté

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER M.MERCÈ SARDÀ DIRECTORA DEL GRUP DE TEATRE VIS DE VANADI.

JOANET MÀGIC VUELING

FESTIVAL TEATRE MÀGIC
Màgia
Divendres 14 a les 21 h

Joanet Magic Vueling

Joanet Casamitjana és un somiador una mica esbogerrat. Viatjarem amb ell per diferents països d’on ha après coses absolutament absurdes i inversemblants. Joanet Màgic Vueling ens proposa un viatge on els espectadors es podran identificar amb els divertits moments màgics i únics d’aquesta meravellosa aventura. Happy vueling!!! No us perdeu aquest espectacle unipersonal interpretat per Miquel Crespi, excomponent de “La Cubana” i actual director de la cia. Zootroupe.

Català

Idea i direcció: Miquel Crespi

AQUEST DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PEL MAG GERARD, DIRECTOR DEL FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC DE TARRAGONA

UNA HORA AMB HAUSSON

FESTIVAL TEATRE MÀGIC
Màgia
Dissabte 15 a les 21 h i Diumenge 16 a les 19 h

Hausson

Un aperitiu a la manera dels entremesos clàssics. Una sorpresa i, finalment, màgia a la carta. Una hora en punt de màgia. Un espectacle en què els espectadors triaran els números que volen veure. Al repertori, màgia de tota mena, efectes d’avui i de sempre i d’altres de ben nous, encara inèdits al repertori del Mag Hausson.
Una hora de màgia –aperitiu, sorpresa i màgia a la carta- acompanyada de música de jazz per assaborir una vetllada en la qual Hausson elaborarà cada dia una mena de gastronomia visual en tres parts al gust de l’espectador.

60 min.

Idea i direcció: Mag Hausson

Assaig obert nova producció Sala Trono

Teatre

Catòliques i de Dretes Cabaret

AMIC, ESTÀS CONVIDAT

Si t’ha arribat aquest missatge és perque has pres l’encertada decisió de ser amic de la Sala Trono aquesta temporada. Aprofitem, doncs, per donar-te la benvinguda de la millor manera:
Ens agradaria comptar amb la teva assistència a l’assaig general de la nova producció "Catòliques i de Dretes Cabaret” el proper dijous 20 de novembre, per compartir les teves impressions davant l'espectacle, i saber com reacciona el nostre públic més fidel.
Creiem que si t’has fet amic de la sala, és perquè gaudeixes del teatre, i gaudeixes del teatre que programem, ja sigui pel format, la temàtica dels muntatges o pel simple fet de viure el teatre a un pam de l’escenari, per això creiem en la teva opinió.
Tenim un aforament limitat, per tant, agrairem que ens confirmis per correu electrònic a taquilla@salatrono.com la teva assistència, el proper dia 20 a les 21:30.

INFECTE

d’Alberto Ramos
Teatre
Divendres 21 a les 21 h, Dissabte 22 a les 21 h i Diumenge 23 a les 19 h

INFECTE-1

Hi ha moltes classes de virus. Alguns estan formats per proteïnes i àcids nucleics. D'altres, per codis informàtics. També n'hi ha de més complexos: s'anomenen persones. Persones com el Víctor, que ha envaït el pis del Martí, s'ha apoderat del seu ordinador i ha seduït la Sandra, la seva ex. Ja només falta que el Víctor contregui un virus informàtic perquè la infecció sigui absoluta i devastadora.

70 min. Comèdia dramàtica. Català

Direcció: Ivan Beltran
Amb Rafa Delacroix, Laia Alberch, Georgina Latre, Dani Ledesma,
Clara Moliné Xirgu, Cristina Serrano

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES EL FORUM SERA MODERAT PER JESÚS CALVO, ACTOR I PROFESSOR EXPERT EN NOVES TECNOLOGIES

FUGAÇ

Teatre
Divendres 28 a les 21 h, Dissabte 29 a les 21 h i Diumenge 30 a les 19 h

FUGAÇ

Tots hem vist alguna vegada en el cel una estrella fugaç. Alguns demanen un desig, altres comenten el que han vist a la gent que té a prop, però en el moment que pugen el cap per sorprendre's amb l'espectacle, aquesta ja ha desaparegut. Algunes estrelles fugaces deixen traços llargs i marcats en el cel i n'hi ha d'altres que són molt curts, tot i així sempre és un espectacle digne de viure; veure clarament com es van cremant a mesura que avancen pel cel. Però sigui llarga o curta la història que deixen impresa en el cel, quan en vegis un mai t'oblidis d'imaginar un desig. "Fugaç", una declaració d'amor.

80 min. Català

Autor i direcció: Xavi Mañé
Amb Carles Garcia Llidó, Xavi Mañé i Toni Regueiro

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER QUIQUE CULEBRAS, DRAMATURG I DIRECTOR TEATRAL.

Logos dels patrocinadors