Gener 2015

Cartas de las golondrinas

Cia. escena Miriñaque (CANTABRIA)
Teatre
Divendres 9 i dissabte 10 a les 21 h i Diumenge 11 de gener a les 18 h

Cartas de las golondrinas

A principis del segle XX, milions d'espanyols surten del país per necessitat. El seu destí: Les Amèriques. Amb la il·lusió d'un futur millor, ells van ser els emprenedors i temeraris espanyols a les Amèriques. I ara, perquè la història es repeteix, assistim a un nou èxode. Escena Miriñaque investiga les similituds entre els actuals immigrants al nostre país, ara territori d'Europa. Perquè tots hem estat i seguirem sent passatgers d'un infinit viatge circular... Gairebé ningú recorda l'altra història.

Premi Max – Espectacle revelació 2013/ Espectacle seleccionat pel X circuit de la Red de teatros alternativos i Iberescena.

60 min. Castellà

Direcció: Blanca del Barrio
Amb Esther Aja i Patricia Cercas

Divendres Fòrum
EL DIVENDRES, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER FERNANDO BARRENECHE, PSIQUIATRE/PSICOANALISTA

Veriueu-ho

Cia. Pot de Plom VALÈNCIA
Teatre
Dissabte 17 a les 21 h i diumenge 18 a les 18 h

Veriueu-ho

Continuant en la línia encetada en el monòleg anterior de Xavi Castillo, desenvoluparem el concepte “teatre d’investigació”, un repàs crític, satíric i bufonesc de l’actualitat. Una versió teatralitzada d’una altra faceta de la companyia: els programes d’humor Veriueu-ho, que es poden veure en les xarxes socials. Aquest monòleg és la nostra manera de respondre, d’indignar-se davant el moment polític i social que vivim: fer una sàtira directa i intentar que el públic rigui amb tot aquest caos. Benvinguts al Veriueu-ho!.
Recuperem l'espectacle que vam haver de suspendre el setembre passat per qüestions tècniques.

75 min. Comèdia. Valencià

El Sommelier NOVA SESSIÓ

de Fermí Fernández i Toni Orensanz
Teatre
Diumenge 1 de febrer a les 20 h

El Sommelier

Poques vegades es té l'oportunitat d'assistir a una classe magistral amb millor sommelier del món. Amb el sommelier assistirem a un tast molt especial, on no tant sols tastarem un gran vi, sinó que el maridarem amb la vida, sensacions i experiències de Romà Lentini, un dels millors sommeliers del món (Master of Wine mundial, Nas d'Or universal) que ha desenvolupat tant la seva capacitat olfactiva que, més enllà de la seva professió, l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat.

70 min. Català

Direcció: Toni Albà
Amb Fermí Fernández

EL DIVENDRES 30, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER TONI SÁNCHEZ-ORTIZ, ENÒLEG I PROFESSOR DE LA URV

Divendres Fòrum

Logos dels patrocinadors