Març 2015

Punto de fuga

Cia. enCaminArte (MADRID)
Teatre
Divendres 6 i dissabte 7 a les 21 h i diumenge 8 a les 18 h

Punto de fuga

La companyia CaminArte presenta una nova versió minimalista, íntima i propera del musical americà Vanishing Point, que ja van interpretar als escenaris madrilenys en versió gran format. "Punt de Fuga" explica la història de tres dones reals: la conegudíssima escriptora de novel·la de misteri Agatha Christie, la líder evangelista Aimee Semple McPherson i la primera dona aviadora de la història, Amelia Earhart. Històriques pel seu carisma, poder i èxits. Dones que, des del seu punt de fuga particular, s'enfrontaran a diverses decisions vitals.

90 min. Castellà. Comèdia musical

Direcció: Carlos Herencia
Amb Laura González Justi Vega i Isabel Fonseca
Direcció musical: Joan Salas

DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER CARLOS HERENCIA, DIRECTOR ARTISTIC DE L'OBRA

Divendres Fòrum

Waikiki Honolulu

Teatre
Divendres 13 i dissabte 14 a les 21 h i diumenge 15 a les 18h

Waikiki Honolulu

Waikiki Honolulu és un còctel per riure dels fracassos. La tragicomèdia es serveix ben freda en una taula bruta d’un bar de barri on dos desconeguts creuen les primeres mirades. Dos perduts amb un futur d’esperances amputades, fills d’una societat malalta que no sap estimar ni ser estimada. Per una nit, la història canvia. Descobreixen que, tot i tenir-ho tot perdut, junts poden salvar-se. Que mai no és massa tard per tornar a començar. Que els somnis poden ser més que fantasmes. Però, per fer-los realitat, primer hi hauran de creure...

70 min. Comèdia dramàtica. Català

Dramatúrgia i direcció: Paul Berrondo
Amb Borja Espinosa i Joel Minguet

EL DIVENDRES, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER ANGELES SERRANO, ACTRIU.

Divendres Fòrum

LP

Cia. The Zombie company (MADRID)
Teatre
Divendres 20 i dissabte 21 a les 21 h i diumenge 22 a les 18 h

Elepe

Lucía treballa com a cambrera a Elepé, un dels garitos més concorreguts de la Movida madrilenya. Una nit rep una oferta que no podrà rebutjar: actuar en la darrera pel·lícula de Pedro Almodóvar. Quan va a demanar-li ajuda a la seva millor amiga Toñi, actriu i cantant, la troba postrada al sofà de casa: el seu nòvio de Palència acaba d'abandonar-la. Per rematar, Àngel, després d'un misteriós accident de cotxe, entra a treballar com a porter a Elepé.

90 min. Comèdia dramàtica. Castellà

Autor i direcció: Carlos B
Amb Fran Arraez, Carmen Mayordomo i Ivan Ugalde

EL DIVENDRES EL FÒRUM SERÀ MODEERAT PER CARLOS BE, AUTOR I DIRECTOR

Divendres Fòrum

La Toñi loving tour

Cia. The Zombie company (MADRID)
Teatre
Divendres 27 i dissabte 28 a les 21 h i diumenge 29 a les 18 h

La Toñi loving tour

ESTRENA MUNDIAL

La Toñi Loving Tour presenta en gira internacional a la diva de la cançó popular. Amb aquests concerts íntims, la nostra adorada Toñi farà les delícies del seu públic, que tindrà l'oportunitat de conèixer més a fons els passatges més entranyables de la seva vida, una bitàcola que inclou anècdotes amb altres estrelles de la cançó com ara Rocío Jurado, Massiel o Amaya de Mocedades.

El personatge principal de l'espectacle de la setmana anterior LP, es queda a la Trono per presentar-nos aquest treball personal. Si et va emocionar LP, has de tornar per gaudir de La Toñi en tota la seva esplendor.

60 min. Comèdia musical. Castellà

Autor i direcció: Carlos Be
Amb Fran Arraez

EL DIVENDRES, LA MATEIXA TOÑI ESTARÀ ENCANTADA DE MODERAR EL FÒRUM.

Divendres Fòrum

Logos dels patrocinadors