Maig 2015

SIETE AÑOS DE KLEENEX A LA NEGRA MARIA

Divendres 8 a les 21 h, dissabte 9 a les 21 h i diumenge 10 a les 19 h

Negra María

Arriba un dia que trobes el kleenex adequat amb el que retirar el rímel i les restes que ja no importen, amb el que netejar les ulleres i veure-hi clar. Què m’importarà llavors haver maleït i ploriquejat? Haver perdut la partida tantes vegades no m'ha fet perdedora. Tot el contrari! Tot m'ha portat fins aquí. De tot vaig poder escapar, de tot vaig aprendre i tot està per arribar. La vida està tan plena de tombarelles, flig-flags, mortals i triples mortals que les patacades planchazos són el de menys.

Cabaret musical. 60 min. Castellà

Text, direcció i interpretació: Maria Vera
Guitarra: José Miguel Galera

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER CLARA BERMANT PSICOLOGA/PSICOANALISTA

LO TUYO Y LO MIO

Teatre
Dissabte 16 a les 19 h i a les 21 h i diumenge 17 a les 19 h

Lo Tuyo y Lo Mío

Una nova i sorprenent comèdia musical. Gaudeix amb aquesta divertida parella que parla amb cançons, utilitzant com a únic diàleg grans èxits des dels anys 60 fins als nostres dies. 75 cançons en 75 minuts recordant el més sublim i el més friqui de la història musical del nostre país. Des de Rocío Jurado, Raphael o Ana Belén fins Karina, Marisol i Mocedades, passant per Mecano, Danza Invisible per acabar amb Chenoa i Shakira. I fins i tot atrevir-nos amb Fangoria o Delafé i las Flores Azules. L’espectacle musical revelació que va exhaurir per Santa Tecla torna a la Trono!

75 min. Comèdia musical. Castellà

Direcció: Joan Ma Segura
Direcció musical: Dídac Flores
Amb Karen Gutiérrez, Manuel Ramos i Dídac Flores

Divendres Fòrum

L’atzar

de Pepa Plana
Divendres 22, dissabte 23 a les 21 h i diumenge 24 a les 19 h

L'atzar

El que fa Pepa Plana a l’escenari sembla molt senzill, però és molt complicat. És molt difícil sortir davant del públic i ficar-te’l a la butxaca en dos minuts quan no tens l’ajuda de cap artifici, de cap text que captivi la imaginació de l’espectador. Es serveix de la millor tradició de l’art del pallasso i també d’un bagatge important com a actriu, gracies al qual sap copsar molt bé com respira la platea, com mesurar el temps de cada efecte i cada acudit, i com fer creïble el més inversemblant. Hi ha teòrics de l’art que afirmen que la creativitat no és una altra cosa que un exercici d’afinitats, i a la Pepa Plana, certament, l’escenari li escau com un guant.

Clown 60 min. Català.
Pepa Plana ha estat Premi Nacional de Cultura 2014.

Direcció: Joan Busquets
Assessorament màgia: Màgic Andreu
Amb Pepa Plana

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES, EL FÒRUM SERÀ MODERAT PER: PILAR SEGURA, PSICÒLOGA/PSICOANALISTA

Godoy y yo

Teatre
Divendres 29 i dissabte 30 a les 21h i diumenge 31 a les 19 h

Godoy y yo

A "Godoy y yo", Godoy es despulla, metafòricament parlant, davant del públic. Anècdotes i històries meitat veritat meitat fantasia, tot això amb el incomparable estil que aquest vell llop dels escenaris ha desenvolupat al llarg de més de 50 anys recorrent cafès-cantants i tuguris de dubtosa reputació primer, i sales, auditoris i teatres després.

Amb una posada en escena inspirada en l'ambient del clàssic cinema negre americà, i recolzat per la veu en off del mític actor Manolo García (doblador de Robert Redford, Kevin Costner, Christopher Walken, entre d'altres), Godoy convida el públic a reflexionar sobre la prima línia que separa la realitat de la ficció, la veritat de la mentida, la vida de aquí de la del més enllà.

Comèdia. Castellà.

Direcció, text i interpretació: Godoy

Divendres Fòrum

EL DIVENDRES, EL FÒRUM EL MODERARÀ QUIQUE CULEBRAS

Logos dels patrocinadors