Octubre 2015

ET VINDRÉ A TAPAR

Cia Espai en construcció
Teatre
Divendres 2 i Dissabte 3 a les 20.30 h / Diumenge 4 a les 19 h

Et vindre a tapar

Et vindré a tapar ens mostra el viatge que fan tres amigues per trobar el marit d’una d’elles que ha desaparegut. Intentant sobre- viure en un ambient de postguerra claustrofòbic i incert, decideixen embarcar-se en un trajecte cap a la descoberta d’una realitat per la qual encara no estan preparades.
Inspirada en una història real i basada en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil, així com en l’espe- ra de les seves famílies durant més de 60 anys per tal d’obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

60 min. Català

Direcció: Roger Ribó
Amb Maite Bassa, Montse Bernad i Blanca Solé
Violinista: Roser Farré

LA IDEA D’EUROPA

de George Steiner
Teatre
Divendres 9 i Dissabte 10 a les 20.30 h / Diumenge 11 a les 19 h

La idea d'europa

En un cafè qualsevol trobem un passavolant que ens parla d’Europa sense demanar permís i on s’hi afegeix més tard un músic de carrer, europeus tots dos, però sense llengua comuna. Mancats d’aquesta eina de comunicació estableixen una complicitat a partir de la música, els escacs i el somriure. Comparteixen una estona, que serà potser l’embrió d’una amistat per l’endemà. La porta de l’esperança resta oberta, però cal actuar.

60 min. Català

Direcció i interpretació: Òscar Intente

EL BON LLADRE

de Conor McPherson
Teatre
Divendres 16 i Dissabte 17 a les 20.30 h / Diumenge 18 a les 19 h

El bon lladre

Josep Julien és un lladre. Ens ha robat a tots. Ens ha desplomat. Ens ha deixat sense blanca. Ens ha desballestat. Ens ha arrabassat, extret, usurpat i fins i tot furtat. I quin gust que hem sentit. I amb quina clase ho ha fet. I com ens ha agradat. També hem rebut alguna plantofada, algun tret i hem begut fins a perdre el sentit.
I a sobre de tot això, l’apocalipsi encara havia d’arribar.

70 min. Català.

Direcció: Xicu Masó
Amb Josep Julien

SOBRE EL FENÒMEN DE LES FEINES DE MERDA

Cia. La Calòrica
Teatre
Divendres 23 i Dissabte 24 a les 20.30 h Diumenge 25 a les 19 h

Sobre el fenomen de les feines de merda

En els darrers anys ha nascut una classe sencera de treballadors assalariats que, en trobar-se amb un vell amic a una festa, intentaran evitar a tot preu parlar sobre a què es dediquen. Una mica d’alcohol i en menys de cinc minuts et diran com d’inútil, avorrida i profundament estúpida és la feina que fan. Com podem ni tan sols començar a parlar de dignitat laboral quan estem invertint vuit hores del nostre dia en fer una feina que no hauria d’existir? Com podem no sentir aquesta barreja de tristesa i ressentiment?.

75 min. Comèdia. Català

Text: Joan Yago
Direcció: Israel Solà
Amb Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Júlia Truyol

EL CAMP

Cia. La niña bonita
Teatre
Divendres 30 i Dissabte 31 a les 20.30 h / Diumenge 1 de Novembre a les 19 h

El camp

En Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrés de la ciutat per anar a viure a una casa al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera
i a qui ha brindat el seu auxili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.
Un thriller psicològic, un joc a tres on res és el que sembla.

70 min. Català.

Autor Martin Crimp
Direcció: Xavi Àlvarez
Amb Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez

Logos dels patrocinadors