Novembre 2015

CON MI MAGIA Y TU IMAGINACIÓN (MADRID)

FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC
Màgia
Divendres 6 a les 20.30 h

Festival de Teatre Magic

Amélie ens convida al seu món màgic que combina una alta estètica visual amb una gran posada en escena. Creus en la màgia? Hi és, però de vegades no podem veure-la. Alguns la senten i altres s’encarreguen de transmetre-la. Més enllà de ser un treball o una forma d’expressió, la màgia pot ser una forma de vida. Amélie és una de les millors magues actuals del nostre país, ha participat en els més prestigiosos festivals de màgia espanyols i ha presentat la seva màgia en teatres, sales, desfilades de moda i televisió.

60 minuts. Castellà. Màgia.

Direcció: Rosana Vidal
Amb: Amélie

BASADO EN HECHOS REALES (BILBAO)

FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC
Màgia
Dissabte 7 a les 20.30 h

Festival de Teatre Magic

Basado en hechos reales és un moment entre còmic, terrorífic i enigmàtic on la ficció es barreja amb la realitat d’una forma tan ín- tima que és impossible diferenciar-les. Jon Zabal presenta aquest original espectacle d’il·lusionisme que s’acaba convertint en una emocionant aventura per a tots els que estan asseguts al pati de butaques. Els espectadors es convertiran en còmplices del roba- tori perfecte, participaran en un eixelebrat Realityshow en el qual podran guanyar un gran premi o seran testimonis de com dos membres del públic es transformen, mitjançant hipnosis, en germans bessons..., encara que només per uns minuts.

90 minuts. Castellà. Mentalisme/màgia

Direcció: Jon Zabal
Amb: Jon Zabal

MAG STIGMAN EN DIRECTE

FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC
Màgia
Diumenge 8 a les 19 h

Festival de Teatre Magic

El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l’escenari per la gran ballarina Katya, presenta un espectacle visual, dinàmic, entretin- gut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna. Els especta- dors podran participar al màxim en aquest nou show, combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.
Stigman farà que la Katya es quedi flotant en l’aire, transformarà un bitllet de 10 euros en un de 100, travessarà un globus amb l’agulla més afilada del món, farà desaparèixer dos litres de llet, realitzarà màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana com taronges i ous, i mostrarà sorprenents actes d’escapisme.

90 minuts. Castellà. Màgia

Amb Mag Stigman i Maria Voronkova

LORD K | PRORROGUEM!!!

NOVA PRODUCCIÓ DE LA SALA TRONO
Teatre
Divendres 4 a les 20.30 h / Dissabte 5 a les 20.30 h / Diumenge 6 a les 19 h

Lord K - última funció

En un futur postapocalíptic, els científics recuperen dades perdudes de l’antiga Xarxa Global. Surt a la llum la vida d’un Poeta conegut com a Lord K. En l’afany d’entendre qui fou i què fou la Poesia, descobreixen l’antic i oblidat poder de la paraula dita:
Evocar i Provocar. Cada vers esdevé la peça d’un puzle que dibuixa el rostre del Senyor K.
La Trono es suma a l’aniversari de la visita de Lorca a Tarragona amb un cosit de textos del poeta per redescobrir-lo des d’una mirada contemporània, divertida, però sobretot compromesa.

60 min. Castellà. Comèdia.

Què han dit els espectadors?

Agnès Busquets: doncs k heu fet un retrat preciós de #lorca, x saberuts i x iniciàtics. I'uri, paloma magnífics, roger un descobriment
https://twitter.com/nessbu/status/668544437031706624

Enric Pujol: "Lord-K Breve y emotivo paseo por la vida y obra del poeta. Pieza muy original y senzilla pero cargada de sentimiento. Un DIEZ" https://twitter.com/enricpujolcayue/status/665661428741861377

Rat Cebrian: "Ahir vaig anar a veure l'espectacle Lord-k a la Sala Trono. Quina meravella! Una obra enginyosa que mostra la forçai la riquesa poètica i dramàtica de Lorca de la mà de tres actors més que brillants. Música en directe. És un espectacle preciós en tots els Sentits"

Dramatúrgia: Marc Chornet
Direcció: Joan Negrié
Amb Paloma Arza i Oriol Grau
Música en directe: Roger Conesa
Audiovisuals: Josep Maria Solé
Fotografies: Albert Rué

Logos dels patrocinadors