Gener 2016

TRAS LA PUERTA, ELLOS DOS

Cia. Charko Teatro
Teatre
Divendres 8 i dissabte 9 a les 20:30 i Diumenge 10 a les 18:30

traslapuerta

Un espectacle enfocat al relat des de la simetria. Un Home, una Dona i totes les possibilitats del món es troben en una habitació qualsevol, en qualsevol lloc de l'univers. El discurs es genera a partir de la possibilitat. On vam néixer? On morirem? On vivim? En quin lloc ens situem a l'hora d'explicar? Qui és ell? Qui és ella? Com dos actors es situen en l'espai escènic per generar qualsevol relació, qualsevol vincle, en qualsevol lloc i en qualsevol moment? Tras la puerta, ellos dos parla de coexistir, de compartir i d'oblidar-se.

*PER A L'ESPECTACLE ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR UNA FOTOGRAFIA DE QUAN ÉREU PETITS.

60 min. Comèdia. Argentí.

Direcció: Majo Cordonet
Amb Majo Cordonet i Nicolás Rivero

divendres-forum

QUIETUD SALVATGE

Cia. Solitària
Teatre
Dissabte 16 a les 20.30 h Diumenge 17 a les 18.30 h

quietudsalvatge

És la nit decisiva per Marta. Sebastià –l’amo dels que treballen les seves terres– ha descobert les intencions de Marta d’escapar amb Manelic –el pastor–, i Manelic, les de Sebastià per seguir tenint sotmesa a Marta utilitzant-lo a ell. El seu matrimoni ha estat una farsa per tal que l’amo pugui cobrar unes hisendes i saldar un deute.
Aquí comença Quietud Salvatge amb una Marta que estava a un pas de ser lliure i dirigint-se a aquells que la retenen per acusar-los d’espectadors passius de la tragèdia que han permès durant tots aquests anys.

55 min. Català.

Versió lliure d’Aleix Aguilà sobre Terra Baixa
Direcció: Pol López
Amb Júlia Barceló

divendres-forum

LA DISTÀNCIA ENTRE EL LLAMP I EL TRO

Cia. La Danesa
Teatre
Divendres 22 i dissabte 23 a les 20.30 h Diumenge 24 a les 18.30 h

ladistancia

'El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis'
Aquest és el punt de partida de l’espectacle. Una campanya orquestrada pel govern per atraure herois capaços de vetllar literalment per la col·lectivitat: voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per mirar de salvar-nos. Cabanes de vigilància finançades per la Unió. Blanca, Ferran i Celi, els protagonistes de la història, s'han fet voluntaris. Hauran de prendre la decisió més dura de les seves vides en la distància que hi ha entre el llamp i el tro. Per motius ben diferents. I hi hauran de conviure, vulguin o no. Tots tres. En seran capaços? No són herois. Si fins ara no han pogut portar enlloc les seves vides…, sabran vigilar les de tots nosaltres?

90 min. Català.

Direcció: Jumon Erra i Elena Fortuny
Amb Elena Fortuny, Jordi Brunet, Eva Cartanyà i Nesa Vidaurrázaga

divendres-forum

FRIDA EN EL MIRALL

Jordi Prat i Coll
Teatre
Divendres 29 i dissabte 30 a les 20.30 h Diumenge 31 a les 18.30 h

fridaenelmirall

Frida en el mirall explora el món de les dues frides, de la que pinta i la que és pintada, de la de carn i ossos i la que surt reflectida al mirall, de les dues frides que, agafades de la mà, apareixen a diversos dels seus quadres. Aquesta imatge es veu reforçada per l'extraordinària semblança de les dues intèrprets que al llarg de l'espectacle formen diversos quadres plàstics.

La música i les lletres de les cançons triades formen part de la dramatúrgia, entrellaçant-se amb les emocions i situacions del text parlat. El repertori està format per una selecció de cançons del folklore mexicà.

60 min. Català i castellà.

Dramatúrgia i direcció: Jordi Prat i Coll
Amb Mireia Piferrer (actriu) i Núria Piferrer (veu)
Veu en off: Santi Monreal
Guitarra: Vicenç Solsona

divendres-forum

Logos dels patrocinadors