Febrer 2016

EXPRÉS

de Quique Culebras
Teatre
Divendres 12 i dissabte 13 a les 20.30h Diumenge 14 a les 18.30 h

expres

La ciutat es queda inexplicablement sense llum. Una mare desesperada per voler donar el millor futur a la seva filla portarà a terme un macabre pla amb el seu amant com a còmplice. Dues cuques de llum atretes per la llum de la justícia. Quan l'èxit del pla sembla assegurat, la foscor arrenca amb violència els seus conflictes més íntims, evidenciant que l'amor no ens fa millors delinqüents. Aquest punt de llum al que Nati i Caramelo volen decidits, amaga irònicament la trampa més dolorosa.

75 min. Català-Castellà

de Quique Culebras
Direcció Javier Galitó-Cava
Amb Edu Telletxea i Adeline Faun

divendres-forum

LA CRIDA

de Ferran Joanmiquel
Divendres 19 i dissabte 20 a les 20.30 h Diumenge 21 a les 18.30 h

lacrida

Un home reparteix propaganda electoral pel carrer. T’atura. T’ofereix un fulletó amb el programa polític del seu partit. Tu el refuses, no ho veus clar. I a més, vas carregat de bosses i fas tard a algun lloc. Però ell insisteix, et vol convèncer, fer que et quedis i escoltis els seus arguments. L’home vol, en el fons, ficar‐te el dubte al cos.

60 min. Català.

Autor i director: Ferran Joanmiquel
Amb Jordi Subirà

divendres-forum

ESTRANHA FORMA DE VIDA

Cia. En Companyia Estranya
Teatre
Divendres 26 i dissabte 27 a les 20.30 h Diumenge 28 a les 18.30 h

estranhaforma

El 1919 Ofèlia Queiroz va començar a treballar com a mecanògrafa en la mateixa oficina en la qual Fernando Pessoa col·laborava de forma puntual. Un dia ell va decidir declarar-se utilitzant els mateixos versos amb què Shakespeare va confessar l’amor que Hamlet professava a Ofèlia. Aquest va ser el punt de partida d’una història d’amor inusual que va generar una correspondència amorosa que no va veure la llum fins la mort de Pessoa, com la major part de la seva obra i d’altres escrits molts sorprenents que ens ajuden a entendre, una mica més, a un dels escriptors més cèlebres del segle XX. Un autor supeditat a unes peculiars creences espirituals, un home que tem ser víctima de la bogeria. Un ésser que va ser estimat per un amor excepcional i va viure una estranya forma de vida.

60 min. Castellà.

Dramatúrgia: Jessica Rimblas i Oscar Jarque
Direcció: Joan Ma Segura
Amb Oscar Jarque i Núria Cuyàs

divendres-forum

Logos dels patrocinadors