Març 2016

HOTOT

Cia. Cascai Teatre
Teatre
Divendres 4 i dissabte 5 a les 20.30 h Diumenge 6 a les 18.30 h

hotot

Marcel Tomàs un dels millors actors còmics del país presenta el seu nou espectacle en solitari: Hotot. Tomàs un virtuós del gest còmic presenta un espectacle d’humor total, imprevisible i sorprenent. Un cabaret modern on interpreta, canta i balla.
Hotot és sobretot teatre d’humor, executat per un gran intèrpret. Marcel Tomàs mostra la vessant de showman, de mestre de cerimònies, explotant la seva gran capacitat de connectar amb el públic a través d'un humor tendre, poètic i desvergonyit.

70 min. Comèdia. Català

Obra guanyadora del premi BBVA de teatre 2013. Millor obra i millor actor.

Direcció: Susanna Lloret i Marcel Tomàs
Amb Marcel Tomàs

divendres-forum

VAGAS Y MALEANTAS

de Raquel Loscos
Teatre
Divendres 11 i dissabte 12 a les 20.30 h Diumenge 13 a les 18.30 h

vagasymaleantas

Cora (anys ’30), Coral (anys ’50), Corina (anys ’80) i Corette (anys ’90). Totes van ser coristes del Club Café Maravillas. Totes van estar a punt de fer-hi un concert com a solistes i totes van morir just abans de fer-ho: els hi va caure un focus al cap.
Vagas y maleantas és un espectacle musical que reflexiona sobre el paper de la dona a la història del nostre país, especialment des del símil de la dona com a corista, sempre un pas enrere del protagonisme, omplint buits i donant previsió per acabar llançant una proposta: què passaria si no hi ha solista? Què passa si cantem totes plegades, cadascuna amb el seu propi registre, amb la seva pròpia veu?

70 min. Comèdia musical. Castellà.

Direcció i dramatúrgia: Raquel Loscos
Amb Mercè Boher, Cinta Moreno, Rocío Manzano, Patrícia Medina
Piano i direcció musical: Cristina Martínez

divendres-forum

VENTURA

de Victor Muñoz i Calafell
Teatre
Divendres 18 i dissabte 19 a les 20.30 h Diumenge 20 a les 18.30 h

ventura

Dues vides ben diferents, les de la Maria i la Teresa. La Maria, una metgessa de Celrà casada amb un metge i amb dos fills. La Teresa, tota la vida dedicada al seu germà que un accident quan era petit va deixar en cadira de rodes. Malgrat les diferents circumstàncies, cadascuna de les vides té els seus moments bons i els seus moments dolents. Els caràcters dels personatges s’aniran formant amb l’experiència viscuda, tot i que l’atzar també hi tindrà molt a dir…Quatre vides diferents unides per un sol fet.

Ventura és una vivencia Teatral diferent, que ens farà veure totes les possibilitats teatrals d'un espai, en aquest cas, la Sala Trono.

90 min. Català.

Dramatúrgia: Cristina Clemente
Direcció: Victor Muñoz i Calafell
Amb David Planas i Meritxell Yanes

divendres-forum

Logos dels patrocinadors