Abril 2016

DOS FAMILIAS

de José Pascual Abellán
Teatre
Divendres 1 i dissabte 2 a les 20.30 h Diumenge 3 a les 18 h

Dos familias

ESTRENA ABSOLUTA!

En Miquel ha recuperat les regnes de la seva vida i amb elles la custòdia del seu fill biològic. El nen, a qui gairebé no coneix i al que va perdre només néixer pels seus problemes amb les drogues i l'alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i en Marc, els pares d'acollida, que reben una dura estocada quan s'assabenten que el temps s'ha acabat i el nen ha de marxar de casa... En Miquel li deu una vida sencera, una vida per davant; la Cristina i en Marc, la possibilitat de continuar amb la qual han viscut junts fins ara. Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents. "Dues famílies", la trobada de dos homes i una dona per l'amor d'un nen.

70 min. Català-Castellà

Direcció: Sergio Arróspide
Amb Annabel Totusaus, Pau Sastre i Edu Telletxea
Col·laboració en la producció: SALA TRONO

divendres-forum

XARNEGOS

de Marc González de la Varga
Teatre
Divendres 8 i dissabte 9 a les 20.30 h Diumenge 10 a les 18 h

xarnegos

El Manolo és un home jubilat, procedent d'Extremadura, que fa 40 anys que viu a L’Hospitalet de Llobregat. La Marisa, la seva filla, està preocupada per ell. Diu que últimament fa coses molt estranyes i creu que s'està tornant boig. Per això, la Marisa acudeix amb el seu pare a unes sessions de psicodrama perquè el tractin. Segons ella, s'està tornant boig perquè diu que és català.

80 min. Català i castellà. Comèdia

Cia. Pentateatre
Direcció: Marc González de la Varga
Amb Alícia Puertas, Maribel Ibarz, Pedro Cánovas, Albert Eguizábal i Alzira Gómez

divendres-forum

LORD K

Producció Sala Trono
Teatre
Divendres 15 i 22 a les 20.30 h Dissabte 16 i 23 a les 20.30 h Diumenge 17 i 24 a les 18 h

lord-k v2

Un repàs de la vida de Lorca mitjançant la seva pròpia obra, amb una selecció dels seus poemes i textos dramàtics més destacats i representatius. Parlem de Lorca a través de Lorca, amb un muntatge que refresca la memòria i els sentits. Els textos del poeta i dramaturg andalús, ordenats per Marc Chornet i Joan Negrié, ofereixen a l'espectador una original visió de la vida de l'escriptor. Estem a prop que les màquines s'emocionin? Hem volgut introduir l'emoció poètica de l'autor en una societat un punt futurista... O potser no tant. ¿Com sona la seva poesia en un món de iphones i iBooks? ¿Com ressonen les seves paraules en essència, nues, sense la típica imatge de l'Andalusia antiga, fosca? ¿En un temps on la mort és només un pas més?

60 min. Castellà. Música en directe

Dramatúrgia: Marc Chornet
Direcció: Joan Negrié
Amb Paloma Arza, Roger Conesa i Oriol Grau
Producció: SALA TRONO

divendres-forum

AUSENCIAS

Sobre contes de Cristina Fernández Cubas
Teatre
Divendres 29 i dissabte 30 a les 20.30 h Diumenge 1 de maig a les 18 h

ausencias

Els contes de Fernández Cubas contenen personatges fascinants i molt teatrals. Desprenen una humanitat i una naturalitat que facilita l’empatia amb l’espectador i que el situen en escenaris realment quotidians i propers. Però les històries amaguen elements pertorbadors que generen situacions inquietants i delirants, d’un dramatisme tan humà i alhora patètic que, paradoxalment, fan petar de riure. Amb els seus contes, Cristina Fernández Cubas ens mostra –amb humor i reflexió- les pors i les febleses de l’ésser humà.

60 min. Castellà

Contes de Cristina Fernández Cubas
Dramatúrgia i direcció: Jordi Oriol
Amb Mar Ulldemolins i Anna Güell

divendres-forum

Logos dels patrocinadors