Gener 2017

POSPOSAT: LOU. EL CARÁCTER DE UN GATO (ESTRENA)

Teatre
Dijous 29 i divendres 30 de Desembre a les 20.30 h i Divendres 6 de Gener a les 19:00 i 20:30 h (ENTRADES EXHAURIDES)

LOU

"Vaig cap a allò que estimo sense cap sentiment de deure o pietat". Lou Andreas Salomé no va ser només la musa dels grans intel·lectuals i artistes del seu temps sinó que els va tractar d'igual a igual. Interlocutora i amiga de Nietzsche, Freud i el poeta Rilke, entre d'altres… Pionera en l'art de ser ella mateixa va escriure més de 200 obres entre novel·les, assajos i articles psicoanalítics. Per la seva indiferència davant les convencions morals i una curiositat insaciable, va representar un desafiament social en una de les èpoques de major esplendor de la cultura europea..."El món sencer estava en erupció, l'esperit de la revolució ho impregnava tot: l'art, la ciència, la filosofia, la política, la moral... Tot era debatut, qüestionat". Neix a Sant Petersburg en 1861, l'any en què és abolida l'esclavitud a Rússia i mor a Göttingen (Alemanya) el 1937, quan Europa tornava a quedar a les fosques.

60 min. Castellà


Dramatúrgia: Mafalda Bellido
Idea i interpretació: Paloma Arza
Fotografia: Andrea Eidenhamer

AIXÒ ÉS TOT - ÚLTIMS DIES IMPRORROGABLES!!!

Sala Trono
Teatre
Els dijous 16 i 23, els divendres 10, 17 i 24 i els dissabtes 11, 18 i 25 de Març a les 20:30 i els diumenges 12 i 19 de Març a les 18:30.

Això és tot

Fins aquí hem arribat. S'ha acabat. I ara el que toca és acomiadar-se. Però no d'una manera trista, sinó amb una festa. Una festa on celebrem els records, la vida i el teatre. Les dues germanes bessones, la Sala i la Trono, seran les encarregades de mostrar-nos tot el que encara no hem pogut veure del teatre. Però elles no estan del tot convençudes d'haver de marxar.

Logos dels patrocinadors