Novembre 2017

ELS TRES ANIVERSARIS NOMINATS A 4 PREMIS BUTACA

Millor espetacle, millor direcció, millor actriu principal i millor vestuari.

Els Tres Aniversaris

Els premis butaca son els guardons de referència del món del teatre a Catalunya. Són uns premis de teatre per votació popular especialment sincers i lliures de qualsevol manipulació. És el públic qui ha de votar, i per tant, qui decideix quin espectacle es mereix el guardó de cada categoria.
El passat dilluns 23 d'octubre es van anunciar les nominacions als premis butaca 2017, i estem d'enhorabona amb 4 nominacions pel nostre darrer espectacle: "Els Tres Aniversaris". Per això és molt important per a nosaltres que si vareu gaudir de l'espectacle quan es va estrenar, o bé quan va fer temporada a la Sala Villarroel, o bé si l'heu vist (o el veureu) en alguna de les funcions de la nostra gira de tardor, i us ha agradat, ens voteu a la pàgina web dels premis: www.premisbutaca.cat.
Per tot l'equip de la Sala Trono, i els coproductors de l'espectacle (Els Teatres de Tarragona, Els Teatres de Valls, l'Ajuntament de Reus, La Sala Villarroel, i el Teatre de Salt) ja és molt bona notícia la nominació a aquestes 4 categories, però seria una notícia fantàstica guanyar algun dels premis als que optem. I per això necessitem la vostra col·laboració, votant, recomanant, i fent-ne difusió!!.
Les votacions acaben el proper 27 de Novembre.

Logos dels patrocinadors