Febrer 2018

FAIRFLY

Cia. La Calòrica
15 i 16 de Febrer a les 20:30 i 18 de Febrer a les 18:30

fairfly

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa d’alimentació infantil on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella idea revolucionaria que van tenir uns anys enrere?

80 minuts - Català

Direcció: Israel Solà Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher y Vanessa Segura Escenografía, vestuari i il·luminació: Albert Pascual Cançó Fairfly: Ona Pla y Josep Sanchez-Rico Vídeo: Moosemallow Crew Fotografíes: Anna Fàbregas Producció: La Calòrica amb el suport del Teatre Tantarantana.

25x5

entrades

ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY

Cia. RES DE RES I EN BLANC
23 i 24 de Febrer a les 20:30 i 25 de Febrer a les 18:30

alemany

Júlia, una dona d’una seixantena d’anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.

70 minuts - Català

Intèrprets Muntsa Alcañiz i Pedro Mas Autoria Marta Barceló Direcció Joan Fullana Escenografia i vestuari Xesca Salvà Il·luminació Joan Fullana i Xesca Salvà Tècnic en gira Juanro Campos Producció En Blanc Fotografia Massay Video Sarts Produccions Assajat en residència a Centre d’Investigació Escènica de Sineu (C.IN.E.)

25x5

entrades

Logos dels patrocinadors