FITT 2018. Deixa’t Sorprendre!

Del dijous 12 al dissabte 22 de Juliol

Foto espectacle

5 edicions del FITT. I amb aquesta, la consolidació, deixant de ser un festival bianual per passar a ser una data fixa en el calendari de tots els tarragonins.
Un esdeveniment teatral que cada cop va sumant més complicitats (aquest any s’hi sumen el Magatzem i el Teatre del Serrallo) permetent així que sigui el festival de Tarragona i dels tarragonins, que decidiran un altre cop al YOUNGFITT quin espectacle portarà arreu del món el premi especial del públic.
EL FITT és un centre de referència teatral contemporània amb propostes internacionals però també locals. Aquest any vo- lem promocionar el talent de la ciutat amb dos espectacles de dos artistes tarragonins: “Vaig ser Pròsper”, de Marc Chornet, i “A mí no me escribió Tenessee Williams”, de Roberto G. Alonso.
15 espectacles més una exposició permanent de 8 procedències molt diferents (Tarragona, Barcelona, Madrid, Euskadi, França, Itàlia, Anglaterra, Hongria o Argentina). Moltes companyies presenten el seu espectacle per primer cop a casa nostra. Autors contemporanis que parlen, a través de l’art, del que els preocupa i, per tant, del que ocupa i preocupa a la societat actual. Creadors que conviden al públic a establir noves relacions amb el teatre. A redescobrir-lo.
Fem entre tots que Tarragona, durant 10 dies, sigui un obrador teatral. Vine i coneix les companyies, els programadors, gaudeix dels sopars tarragonins. Forma’t, si vols, en algun workshop. En definitiva, suma’t al FITT i deixa’t sorprendre!

VENDA D'ENTRADES
SALA TRONO ARMANYÀ (dijous i divendres de 18h a 19h) i a WWW.FITT.CAT

Logos dels patrocinadors