#LaTronoACasa vol.5

Divendres 24 a les 20.30 h, dissabte 25 a les 20.30 h i diumenge 26 a les 18:30 h

TronoACasa 5

Fa un mes que vam haver de reinventar la nostra oferta cultural i vam crear la iniciativa #LaTronoACasa. Aquesta iniciativa va néixer de la convicció que la cultura és un bé de primera necessitat i la voluntat de no permetre que el confinament us deixés sense oferta cultural. Des de llavors, hem posat tots els seus esforços en aquesta programació i hem ofert gratuïtament dotze produccions pròpies a través del nostre canal de Youtube que ja superen les 11.000 visualitzacions i hem portat el teatre a més de 4.000 llars.

Aquest cap de setmana, en què teníem previst finalitzar la temporada 2019-2020, seran tres obres més de #LaTronoACasa les que acomiadaran aquesta temporada tan singular. Les tres obres completes es seguiran emetent a través del nostre canal de YouTube en l’horari habitual de la sala i estaran disponibles durant 48 hores. D’aquesta manera, tanquem la programació oferint gratuïtament fins a 15 produccions pròpies:

  • A partir de divendres 24 d’abril a les 20.30 h: ‘Una Altra Nit’ de Pau Ferran i Bàrbara Roig i interpretada per aquests. Una peça d'amor a tot allò que ens fa reconeixibles els uns amb els altres. El paisatge, l'accent, i sobretot els records que compartim totes les persones de Camp de Tarragona.


  •  
  • A partir de dissabte 25 a les 20.30 h: ‘La Marató de Nova York’ d’Edoardo Erba, una comèdia que corre sola i un desafiament que vencen els dos protagonistes, interpretats per Joan Negrié i Albert Triola, que corren durant tota la funció.


  • A partir de diumenge 26 a les 18.30 h: Tanquem la programació de #LaTronoACasa amb l’aclamada tragicomèdia musical ‘You Say Tomato’ de Joan Yago, guanyadora del premi Serra d'Or de la crítica al millor text teatral, dirigida per Joan Maria Segura Bernadas i interpretada per Anna Moliner i Joan Negrié.


Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al nostre canal de Youtube.

L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Logos dels patrocinadors