Desembre 2016

  Seg »

LA CANTANT CALBA AL MCDONALDS (VALÈNCIA)

Cia.Hongaresa
Teatre
Divendres 2 i dissabte 3 a les 20.30 h Diumenge 4 a les 19 h

lacantantcalva

El Sr.Martin, un broker de la city londinense que arriba d’una reunió d’Alcohòlics Anònims, s’ha citat amb la Sra. Smith, una pintora depressiva, en un McDonald's de Londres qualsevol. A fora no deixa de ploure i aquest impersonal restaurant de menjar ràpid és l’amagatall escollit per aquests dos tristos adúlters i per una misteriosa soprano italiana que no pot evitar posar-se a cantar cada vegada que sent la tonada del Happy Birthday.

Amb aquesta comèdia inspirada en la Cantant calba d’Ionesco, Cunillé parla de la situació actual, una època cada vegada més ionesquitzada i imagina com podrien ser els personatges d’Ionesco ara mateixa, situant-los en un McDonald’s de Londres.

70 min. Comèdia. Català


de Lluïsa Cunillé
Cia.Hongaresa
Direcció: Paco Zarzoso
Amb Pep Ricart, Lola López, Mafalda Bellido i Marcos Sprosto

Divendres Forum
Els assistents al Forum, podran degustar una copa de vi gentilesa d'ADERNATS.

MONTAG 451 (ESTRENA)

de Cia. La niña bonita
Teatre
Divendres 9 i dissabte 10 a les 20.30 h Diumenge 11 a les 19 h

Montag45136

Montag 451 es basa en un gran clàssic, una obra mestra que ens parlava d'un futur sense llibres. Ara, però, ja ens trobem en el futur, i Montag, el seu protagonista, és un vell, un heroi del passat, un número. Lluny queda el seu treball en el temible cos de bombers, les seves lectures furtives de llibres prohibits… Montag haurà de recompondre els fragments de tota una vida per descobrir que encara hi palpita un foc inextingible, que encara pot il·luminar el món.

75 min. Català i castellà


De cia. La niña bonita
Dramatúrgia: Dionisio Sánchez i Xavi Àlvarez
Direcció: Xavi Àlvarez
Actors: Carles Arquimbau, Guillem Motos, Júlia Jové, Lluís Barrera i Anna Prats

Divendres Forum
Els assistents al Forum, podran degustar una copa de vi gentilesa d'ADERNATS.

LOU. EL CARÁCTER DE UN GATO (ESTRENA)

Teatre
Divendres 16 i dissabte 17 a les 20.30 h Diumenge 18 a les 19 h

LOU

"Vaig cap a allò que estimo sense cap sentiment de deure o pietat". Lou Andreas Salomé no va ser només la musa dels grans intel·lectuals i artistes del seu temps sinó que els va tractar d'igual a igual. Interlocutora i amiga de Nietzsche, Freud i el poeta Rilke, entre d'altres… Pionera en l'art de ser ella mateixa va escriure més de 200 obres entre novel·les, assajos i articles psicoanalítics. Per la seva indiferència davant les convencions morals i una curiositat insaciable, va representar un desafiament social en una de les èpoques de major esplendor de la cultura europea..."El món sencer estava en erupció, l'esperit de la revolució ho impregnava tot: l'art, la ciència, la filosofia, la política, la moral... Tot era debatut, qüestionat". Neix a Sant Petersburg en 1861, l'any en què és abolida l'esclavitud a Rússia i mor a Göttingen (Alemanya) el 1937, quan Europa tornava a quedar a les fosques.

60 min. Castellà


Dramatúrgia: Mafalda Bellido
Idea i interpretació: Paloma Arza
Fotografia: Andrea Eidenhamer

Divendres Forum
Els assistents al Forum, podran degustar una copa de vi gentilesa d'ADERNATS.

Logos dels patrocinadors