Març 2018

  Seg »

LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS

Cia. José y sus Hermanas
2 i 3 de març a les 20:30 i 4 de març a les 18:30

sandwicheras

Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, música i humor, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents. Una obra imprescindible per entendre el nostre context social i polític actual. Qui som i com vivim després de 40 anys de Dictadura a Espanya.

75 minuts - Català i Castellà

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Ferrando Intèrprets: Francesc Cuéllar / Alejandro Curiel / Marta Díez / Carme González / Carolina Manero / Gemma Polo / Glòria Ribera

25x5

entrades

ESTIC FENT SONDHEIM

de Mone Teruel i Gustavo Llull
9 i 10 de març a les 20:30 i 11 de març a les 18:30

sonheim

Aquest “Concert” és un recull de cançons d’un dels grans del teatre musical: Stephen Sondheim. El nom de l’espectacle bé podria ser també, “Dones de Sondheim”. Perquè en aquest concert sentirem cançons dels seus personatges femenins... Ell com ningú sap expressar les nostres emocions: En les Lletres, en les músiques... Dones enamorades, dones amargades, dones soles, dones que s’enganyen, dones que estan fartes, dones il.lusionades...

CONCERT TEATRALITZAT Català. 70m

Veu Mone Teruel. Piano i direcció musical Gustavo Llull.

25x5

entrades

KABARETT-PROTOKOLL

Cia. La Bacanal
16 i 17 de març a les 20:30

Cabaret Protokoll 101

Un actor amb idees, una directora d’ideals, una dramaturga estressada i un pianista lacònic
assagen alguna cosa que vol ser un espectacle de cabaret. Bé, ho intenten. Però passen coses. Ja ho té això d’assajar amb públic. Coses de l’assaig i coses del directe. Ells s’ho han buscat. Afortunadament, només és un assaig. Ja estrenaran algun dia.

CABARET MUSICAL Català i Castellà. 80m

Direcció Ester Nadal. Dramatúrgia Helena Tornero. Música Oscar Machancoses. Amb Oriol Genís / Júlia Genís / Esther Nadal / Helena Tornero i Oscar Machancoses.

25x5

entrades

PAQUITO FOREVER

Cia. uVe Teatre
23 i 24 de març a les 20:30 i 25 de març a les 18:30

Paquito

Paquito forever està basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

TEATRE MUSICAL Català i Castellà. 80m

Direcció Victor Alvaro. Direcció musical Gerard Alonso. Coreografia Bealia Guerra. Intèrpret Joan Vázquez. Piano Gerard Alonso / Haize Lizarazu.

25x5

entrades

REFUGIATS

Cia. Tornavís Teatre
30 i 31 de març a les 20:30 i 1 d’abril a les 18:30

Refugiats

Refugiats parla del paper dels mitjans de comunicació en els conflictes bèl·lics i denuncia la manipulació que polítics i periodistes fan de la realitat de la guerra. És una obra crítica, rotundament contemporània, que vol recuperar el teatre com a arma de denúncia política.

TEATRE Català. 60m

Direcció Eloi Isern Cazalla. Intèrprets Joan Manel Burillo / Júlia Abelló / Farners Rúbio / Marc Piñol /
Jaume Garcia / Mariona Garcia / Lídia Masip i Miquel Salom.

25x5

entrades

Logos dels patrocinadors