Abril 2018

  Seg »

BALLA AMB MI

Cia. Balla amb mi
6 i 7 d’abril a les 20:30 i 8 d’abril a les 18:30

Balla amb mi

Balla amb mi és un concert teatral construït a partir de 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per RIchard Rogers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 10 peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cesar Aparício i Toni Viñals.

TEATRE MUSICAL Català. 60m

Actor-cantant Toni Viñals. Selecció musical, dramatúrgia i direcció escènica Xavi Casan. Arranjaments, direcció musical i pianista Marc Garcia-Rami.

25x5

entrades

LLIBRES PER CREMAR

Cia. Pyros
13 i 14 d’abril a les 20:30 i 15 d’abril a les 18:30

llibrexcremar

La ciutat està assetjada i som al pic de l’hivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d’últim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està d’acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen, es giren les tornes i el triangle format pels tres personatges s’anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència.

TEATRE Català. 90m

Direcció Blanca Bardagil. Actors Ramon Vila, Paula Sunyer i Roger Batalla.

25x5

entrades

UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG

Cia. El Somni Produccions (Illes Balears)
20 i 21 d’abril a les 20:30 i 22 d’abril a les 18:30

tramvia

Per què El tramvia? Perquè és un clàssic contemporani? Obvi. Perquè parla des dels budells? També. Però sobretot perquè parla del fràgil equilibri en què estem tots. Qualsevol fet, per petit que sigui, pot fer esclatar la bomba, pot fer brollar la violència que viu dins nosaltres. Lorca, Büchner, Koltès, Mouawad, Cela també ho sabien. Per això també formen part d’aquest “tramvia”, perquè qualsevol història humana és una història de violència.

TEATRE Català. 90m

Direcció i adaptació Sergio Baos. Amb Alexandra Palomo, Marga López, Rodo Gener, Joan Manel Vadell.

25x5

entrades

PESCANDO EN EL AIRE

Cia. Sagardoy / Bravo
27 I 28 d’abril a les 20:30 I 29 d’abril a les 18:30

sagardoy

Nou espectacle d’Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo inspirat en l’obra de l’antipoeta Nicanor Parra. “Nunca fui el autor de nada porque siempre he pescado cosas que andaban en aire”.

DANSA 60m

Direcció i coreografia Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo.

25x5

entrades

Logos dels patrocinadors