Setembre 2018

  Seg »

TEMPORADA 2018/2019

Descobreix-la el 12 de Setembre
SETEMBRE / GENER

TEMPORADA 2018/2019

El proper 13 de Setembre a les 10:30 donarem a conèixer la temporada d'aquest any. Ens acompanyes?

TENORS

Cia. Il.luminati
20, 21, 22 de SETEMBRE a les 20:30 i 23 a les 18:30

tenors

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.
Reunits per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic.

TEATRE, COMÈDIA GESTUAL I MUSICAL / 60 MIN.

Idea original Miquel Cobos i Ezequiel Casamada Dramatúrgia Toni Sans, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos Direcció escènica Toni Sans Direcció musical Daniel Garcia, Adrià Aguilera, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos Intèrprets Ezequiel Casamada, Miquel cobos, José Luís González, Dani Garcia i Gustavo Llull (piano) Producció executiva EGOS produccions.


25x5

entrades

MIAU TRÍO en concert!

Cia. Miau Trío (ARGENTINA)
27 de SETEMBRE a les 20:30

miau_trio

Travessant un univers d’altres temps, amb fines harmonies que s’entrellacen per submergir- nos en un mar de felicitat, bona energia i un somriure dibuixat a la cara. Així com són, úniques i indescriptibles, difícils d’explicar, Miau Trío ens apropa una experiència musical, performàtica i gairebé humorística que cal viure en pròpia pell.
The Boswell Sisters i Duke Ellington, París i Itàlia o noves i delicioses creacions d’aquest trio integrat per les argentines Rocío Katz, Mariana Michi i Rocío Iturralde conformen la galàxia sonora Miau, un pot petit ple de bons moments, bellesa i infinita musicalitat.

CONCERT / 60 MIN. / CANÇONS EN ANGLÈS, CASTELLÀ, FRANCÈS I ITALIÀ

Veu i guitarra Rocío Katz Veu i quatre veneçolà Mariana Michi Veu, castanyoles i ukelele Rocío Iturralde.


25x5

entrades

ESCENES D’UN MATRIMONI

Cia. Nexus Europa i Les Antonietes
28, 29 de SETEMBRE a les 20:30 i 30 a les 18:30

escenes_matrimoni

Johann i Marianne porten un matrimoni aparentment perfecte. Al principi Marianne és una advocada matrimonial amb èxit, i Johann, que supera els 40, és un respectat científic en una institució de prestigi. Tenen dues filles. Tots dos semblen persones amb una gran capacitat reflexiva, fins i tot, per moments, poden semblar arrogants, tan satisfets que semblen del seu matrimoni. Però l’espectador necessita entendre la seva felicitat, com funcionen en detall, i no només amb la seva relació de parella, sinó també amb les seves famílies biològiques, la societat, l’estat, el món en què viuen...

TEATRE / 100 MIN. / CATALÀ

Autor Ingmar Bergman Traducció Carolina Moreno Direcció escènica Marta Gil Intèrprets Armand Villen i Berta Giraut Música Àlex Tenas Lluita escènica Valentina Calandriello Producció Les Antonietes S.L, Nexus Europa i Teatre Akademia.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors