Octubre 2018

  Seg »

YERMA

Cia. Projecte Ingenu - Teatre Akadèmia
5, 6 d’OCTUBRE a les 20:30 i 7 a les 18:30

yerma

La relació entre Yerma i el seu marit es va corcant perquè, malgrat desitjar-ho amb delit, ella no aconse- gueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristor s’apodera de Yerma: la nostàlgia d’un possible amor d’adolescència que mai va esdevenir-se, el desencís de les amistats que s’allunyen pels fills, la pèrdua de la joventut i la llar conjugal que esdevé una autèntica presó. Un retrat cru dels nivells més privats de la nostra societat on succeeixen les tragèdies més reals, la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos. Una posada en escena contemporània, que reflexiona sobre la fecunditat en els nostres temps.

TEATRE / 80 MIN. / CASTELLÀ

Autor Federico García Lorca Direcció Marc Chornet Artells Intèrprets Alba José, Martí Salvat, Xavier Torra, Ariadna Fígols, Isabel Soriano, Roser Tàpias i Cristina López. Música original i assessoria de moviment Miquel G. Font Producció execu- tiva Neus Pàmies.


25x5

entrades

EL NIÑO DE LA TELE

Cia. Flyhard Produccions, S.L.
12, 13 d’OCTUBRE a les 20:30 i 14 a les 18:30

niño_tele

Rubén va ser un nen prodigi. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per l’espectacle. Feia imitacions. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb platós de TV sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu. Però un dia el telèfon deixa de sonar. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys. Ara en té 30, una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci del seu pare. Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

COMÈDIA DRAMÀTICA / 70 MIN. / CASTELLÀ I CATALÀ

Text Marc González de la Varga i Rubén Ramírez Direcció Marc González de la Varga Intèrpret Rubén Ramírez Reforç tècnic vídeo Lluís Rubirola Producció executiva Isis López, Roser Blanch i Sergio Matamala.


25x5

entrades

NI CON TRES VIDAS QUE TUVIERA

Cia. La Peregrina - RqueR Producciones (MADRID)
28 d'Octubre a les 18:30

ni con tres vidas

Ell és un exterrorista que, després de sembrar el terror determinats anys de la seva joventut, ha pagat la condemna i s’enfronta ara a la prova més dura: la realitat. Ella és la víctima, l’objecte de tot aquell horror. Va perdre als seus pares. Es va veure privada de molts petons i abraçades. Per sempre. Ara llegeix en un diari les “gestes” de l’home que li va destrossar la vida. Tres vèrtexs: periodista, víctima i victimari.
Tres illes independents, aparentment allunyades entre si, lluiten fort per l’impossible: entendre’s.
Basada en l’entrevista de Jordi Évole a l’exmembre d’ETA Iñaki Rekarte al programa Salvados.

TEATRE / 85 MIN. / CASTELLÀ

Dramatúrgia José Pascual Abellán Direcció Zara Sobral Intèrprets Jorge Cabrera, Lucía Esteso i Nacho Hevia. So Haritz Aizpun.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors