Novembre 2018

  Seg »

SEMBLA QUE RIGUI

d’Òscar Constantí i Mont Plans
2, 3 de NOVEMBRE a les 20:30 i 4 a les 18:30

sembla_rigui

“Ja sé el que dirà la gent quan vinguin a dir-me l’últim adéu, si és que ve algú: Se la veu tranquil·la. Sembla que dormi! Ha quedat igual! No, què dius? Ha quedat millor que quan era viva!”.

Júlia Català i Verdaguer va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, un fill, a Marilyn Monroe, Nino Bravo, Chaplin i a nou Sant Pares. Ens explica el seu pas per la vida des de l’altre cantó. Nosaltres li donarem permís per marxar.

TEATRE / 70 MIN. / CATALÀ

Monòleg a càrrec de Mont Plans Dramatúrgia Òscar Constantí i Mont Plans Adaptació i producció musical Mariona Vila Veu en off Pepa Arenós Produït per Mont Plans.


25x5

entrades

MENTALISMO RESERVADO

Tony Montana (ARGENTINA)
9 de NOVEMBRE a les 20:30

tony_montana

El mag i mentalista Tony Montana ens presentarà el seu nou espectacle, Mentalismo reservado. Lectura del pensament, prediccions impossibles, telecinesi i una mica de màgia…

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’un espectacle únic amb un gran mentalista que et sorprendrà i emocionarà a parts iguals. A més, ens oferirà la rutina amb la qual va guanyar un premi mundial de màgia a Beijing. 

12è FESTIVAL TEATRE MÀGIC / 70 MIN. / CASTELLÀ

Mag Tony Montana


25x5

entrades

MAGICOMIC (l’Antiestrès)

Jordi Pota
10 de NOVEMBRE a les 20:30

magicomic

A la consulta màgica del Dr. Mag Pota hem descobert la cura de l’estrès! Una poció natural que cura tots els mals i equilibra cos i ment. No, no és una droga, és del tot legal i sa.
Jordi Pota interpretarà al doctor Mag Pota i al seu fidel ajudant Ficant que a través de la màgia, l’humor i la ironia ens explicaran totes les proves que han realitzat per trobar el millor remei per a l’estrès.
Voleu riure? Voleu il·lusionar-vos? Voleu desconnectar? I voleu aprendre sobre la malaltia del segle XXI i com combatre-la? Aquest és el vostre espectacle.

Després de l’espectacle és presentarà el llibre “Iniciació al teatre-màgia” de Jordi Pota.

12è FESTIVAL TEATRE MÀGIC / 65 MIN. / CATALÀ

Mag Jordi Pota


25x5

entrades

CONEXIONES

Alba i Ceci Zen (ARGENTINA)
11 de NOVEMBRE a les 18:30

conexiones

Connexiones és una experiència única i irrepetible que sorgeix del diàleg entre Alba i el públic. Elements simples i quotidians es fusionen en un espectacle on la màgia entra a jugar amb les percepcions i ens deixa la fascinació de ser il·lusionats. La sorpresa, l’humor i la participació del públic són la clau per establir una meravellosa trobada.

Alba estarà acompanyada per la maga i clown Ceci Zen. Aquestes dues artistes comparteixen la seva màgia des de fa molts anys amb espectadors d’arreu del món.

12è FESTIVAL TEATRE MÀGIC / 60 MIN. / CASTELLÀ

Alba i Ceci Zen.


25x5

entrades

MÀTRIA

de Carla Rovira Pitarch
16, 17 de NOVEMBRE a les 20:30 i 18 a les 18:30

matria

Enrique Isart Alonso va morir afusellat pel Franquisme el 14 d’agost del 1939. Va deixar una carta escrita amb un missatge a la seva mare Virgínia Alonso: Madre, valor! El seu cos roman desaparegut des d’aquella data en una de les tants marges en què s’ha construït la Transició exemplar de l’Estat Espanyol.
A través de les seves cartes i dels materials de les dones de la família, construïm un espai escènic per reivindicar la Història, reapropiar-nos d’ella i generar un espai de debat col·lectiu per narrar el silenci.
Des dels marges rebusquem en els marges, des de la MÀTRIA parlem.

TEATRE / 80 MIN. / CATALÀ I CASTELLÀ

Dramatúrgia i direcció Carla Rovira Pitarch Intèrprets Marc Naya Diaz, Angela Pitarch Isart, Ramon Bonvehí Rosich, Laura Blanc Bigas, Carla Rovira Pitarch, Realització audiovisual i espai sonor Erol Ileri Llordella.

Premi l’Apuntador Núvol 2018. / Nominació a Noves Tendències dels Premis de la Crítica 2018.


25x5

entrades

EL DECLIVE

Cia. Banfield teatro ensamble (ARGENTINA)
23, 24 de NOVEMBRE a les 20:30 i 25 a les 18:30

declive

A partir d’un realisme cru, l’obra aborda els interrogants i conflictes universals de l’ésser humà com el valor de la llibertat, el desgast propi de les relacions personals o els mandats socials que s’acumulen al llarg de la vida. La peça es desenvolupa en l’entorn de dos matrimonis d’adults madurs, que transformaran un diumenge rutinari i avorrit en un obscur caos on les misèries més profundes de cada individu sortiran a la llum. El Declive proposa una reflexió sobre com construïm la felicitat i la possibilitat de canviar de paradigmes fins al darrer moment.
“De ningú estem més lluny que de nosaltres mateixos” F. Nietzche.

TEATRE / 60 MIN. / CASTELLÀ

Autor i director Nelson Valente Intèrprets Enrique Amido, Pachy Molloy, Carlos Rosas, Lide Uranga.


25x5

entrades

INSTANTÁNEAS

Ballet Amaia Dorronsoro
30 de NOVEMBRE i 1 de DESEMBRE a les 20:30 i 2 a les 18:30

instantaneas

Cossos accelerats en moviment continu amaguen la quietud i la calma dels qui volen congelar el temps i respirar encara que tan sols sigui durant un instant d’un fotograma. De sobte alguna cosa succeeix i el moviment s’alenteix. L’espai s’obre com del no-res, i el lent pols d’un rellotge es contagia, convidant a ballar.

DANSA / 50 MIN.

Direcció i coreografia Amaia Dorronsoro Ballarins/es Alba Torres, Alexia Lanza, Anna Tocados, Dídac Ramos, Iván Gutierrez, Júlia Mendoza, Llorenc Romaní, Maria Martinez, Maria Sanahuja, Marta Arjona, Michelle Castagna, Núria Busquets, Olga González, Pol Urbano i Sira Violero Producció Carlos Mendoza.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors