Gener 2019

  Seg »

PARAULES D’AMOR

Cia. Paraules d’Amor
11, 12 de GENER a les 20:30 i 13 a les 18:30

paraules_amor

Amb Paraules d’amor volem retre homenatge a les moltes maneres de parlar el català -no sempre conforme a les normes de l’Acadèmia- dels nostres avis, pares, nosaltres mateixos i els nostres fills.
Paraules d’amor, perquè com diu en Serrat a la seva cançó, no en sabíem més, i amb elles hem anat fent. No deixa de ser curiós que Catalunya, que ha exhibit reiteradament la seva llengua com a gran signe d’identitat, sigui, el país d’Europa, que per convivència amb el castellà, pitjor la parla respecte a la normativa vigent.

COMÈDIA / UNA HORA I PICU / CATALÀ

Dramatúrgia Joan Ollé, Cristina Arenas, Blanca Garcia-Lladó, Laura Pujolàs i Iban Beltran Direcció Joan Ollé Intèrprets Cristina Arenas, Blanca Garcia-Lladó i Laura Pujolàs Disseny il·luminació Quim Otero Producció Paraules d’amor.


25x5

entrades

EL LLARG DINAR DE NADAL

Cia. La Ruta 40
18, 19 de GENER a les 20:30 i 20 a les 18:30

dinar_nadal

A casa de la família Bayard el gall d’indi està a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps.
Una peça carregada d’humanitat, humor i tendresa, on us conviden a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal, perquè “només el temps pot curar-les aquestes coses”.

TEATRE / 60 MIN. / CATALÀ

Autor Thornton Wilder Traducció Víctor Muñoz i Calafell Director Alberto Díaz Intèrprets Marta Fíguls, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Bàrbara Roig, Berta Giraut, Alberto Díaz, Jose Pérez-Ocaña Espai Producció La Ruta 40.

Premi Butaca 2015 Millor espectacle de petit format. / Finalista del Premi BBVA de Teatre 2016.


25x5

entrades

LES DONES SÀVIES

Cia. El Maldà
25, 26 de GENER a les 20:30 i 27 a les 18:30

lesdones_savies

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on es recull l’afany de saber de les dones i es posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.
2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

COMÈDIA / 70 MIN. / CATALÀ

Autor Molière Un espectacle d’Enric Cambray Dramatúrgia Lluís Hansen Assessoria escènica Júlia Barceló Intèrprets Enric Cambray i Ricard Farré Composició musical Gerard Sesé Coreografia Júlia Bonjoch Producció Marina Marcos – El Maldà.

Premi BBVA ex-aequo Millors Actors. / Premi dels espectadors del teatre del Mar al Millor espectacle 2018. / Nominats als Premis de la Crítica com Espectacle Revelació.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors