Setembre 2019

  Seg »

LES COSES EXCEPCIONALS

Cia. Sixto Paz i El Terrat
Del 19 al 23 de Setembre a les 20:30

coses_excepcionals

«La comèdia més divertida que veurà sobre la depressió». Així va titular The Guardian la seva crítica de Les coses excepcionals en l’estrena a Edimburg. Un èxit instantani amb nombroses produccions i premis. La versió catalana va a càrrec de Pau Roca, protagonista de muntatges tan aplaudits com Pulmons. Un monòleg hilarant i honest sobre el sentiment de culpa que creix quan sents que no has fet feliços els que estimes i t’estimen. Tot comença amb una llista de coses que fan que la vida pagui la pena. Una llista que escriu un nen de sis anys a la mare que ha intentat suïcidar-se. Llista que, a aquell nen, ara adult, potser també li és útil.

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.

Autoria: Duncan Macmillan Direcció: Sixto Paz Produccions Traducció: Adriana Nadal Interpretació: Pau Roca Espai escènic: Paula Bosch


25x5

entrades

KINTSUGI

Cia. La Herrería
Del 20 al 23 de Setembre a les 22:00

kitsugi

Kintsugi és una tècnica d’origen japonès per a arreglar fractures de la ceràmica amb vernís de resina em- polvorat o barrejat amb pols d’or, plata o platí. Forma part d’una filosofia que planteja que els trencaments i reparacions són part de la història d’un objecte, i que han de mostrar-se en lloc d’ocultar-se, i a més fer- ho per a embellir l’objecte, posant de manifest la seva transformació i història. Dos artistes genuïns, Jesús Blanco i Gerard Marsal, ens introduiran en la nova “Dansa Cor”, que no entén d’etiquetes ni de judicis.

DANSA / 70 MIN.

Autoria: Jesús Blanco Bailaor: Jesús Blanco Electrònica: Gerard Marsal


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors