Novembre 2019

  Seg »

PASEO FLAMENCO

Cia. La Herrería
DIVENDRES 01 a les 20:30 / DISSABTE 02 a les 20:30 / DIUMENGE 03 a les 18:30

tablao_flamenco

Paseo Flamenco és un espectacle on es representaran una gran diversitat de pals flamencs que no són molt comuns de ballar avui dia i balls com els Tanguillos, Caña, Bambera, Farruca, Alegrías de Cádiz i Fandangos.

Cante: Juan Cortés
Guitarra: Antonio Santiago"Nene"
Baile: Adelaida Guerrero y Jesús Blanco.

DANSA / SENSE TEXT / 75 MIN.


25x5

entrades

IMPACTO

Henry Evans (ARGENTINA)
08 de Novembre

henry_evans

Henry Evans aconsegueix il·lusionar amb màgia d’alt impacte, una forta presència escènica i un gran component de creativitat. Aquest mag de l’Argentina, després d’obtenir el primer premi en el Mundial de Màgia a la FISM en la categoria de cartomàgia, va començar a viatjar i portar el seu art per diferents paï- sos del món. En el seu espectacle combina la psicologia, la ficció, la ironia i l’humor, passant per diferents emocions, en condicions impossibles, per a produir màgia. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona, dins el Festival Teatre Màgic, d’un dels mestres de la màgia actual.

MÀGIA / CASTELLÀ / 70 MIN.


25x5

entrades

THE MAGIC SHOWMAN

Mago Marin
09 de Novembre

mago_marin

Prepareu-vos per a veure un espectacle diferent de tot el que heu vist fins ara. Un espectacle d’il·lusio- nisme on descobrireu un còctel explosiu: màgia, música i humor gamberro, es barregen en un mateix escenari. Us convidem a deixar els problemes a l’entrada i gaudir de l’original màgia del Mago Marin, així com de la seva absoluta incontinència verbal. Deixeu-vos seduir per una petita mentida, per a veure un gran espectacle. L’important no és desxifrar l’enigma, l’essencial és viure’l.

MÀGIA / CASTELLÀ / 80 MIN


25x5

entrades

EN TU MENTE

Luis Pardo
10 de Novembre

luis_pardo

El mentalista Luis Pardo, conegut per les seves intervencions televisives, ens presenta un espectacle fascinant per gaudir de l’impossible. En tu mente és una nova experiència, una aposta més pròxima i im- previsible de Luis Pardo. És la combinació perfecta del mentalisme i la psicologia humana, un espectacle pur de PsychoMàgia. Transmissions de pensament, telekinesis, energies del més enllà, el control de la ment i del cos humà, tot això sota una llum discreta i intimista, una música misteriosa i la presència de Luis Pardo que s’endinsa en els racons dels teus pensaments, no només per a llegir-te la ment, sinó per a interpretar-la i manipular els teus pensaments fins a límits sorprenents.

MENTALISME / CASTELLÀ / 65 MIN.


25x5

entrades

INDIGESTIÓN

Cia. Albur Teatro
DIVENDRES 15 a les 20:30 / DISSABTE 16 a les 18:30 i a les 20:30 / DIUMENGE 17 a les 18:30

indigestion

Un matrimoni esmorza relaxadament en la seva assolellada terrassa, quan de sobte els impacta una foto al diari: la famosa foto del nen ofegat a la sorra d’una platja turca. A partir d’aquí, el matrimoni iniciarà una conversa que els portarà a plantejar-se si haurien d’acollir una família de refugiats. Les reaccions d’Ell i Ella posaran en dubte l’escala de valors de cada un i potser alteraran l’aparent harmonia de les seves vides.

TEATRE / CASTELLÀ / 60 MIN.

Autoria: Elisenda Guiu Direcció: Oscar Molina Interpretació: Julio Alonso i Paloma Arza


25x5

entrades

ÀNSIA

Cia. La Salamandra
DIVENDRES 22 a les 20:30 / DISSABTE 23 a les 20:30

ansia

Quatre veus s’escolten, s’acusen, es pregunten, es qüestionen. Quatre monòlegs entremesclats rever- beren com un ressò de cadascun, esperant desesperadament una resposta. A, B, C i M semblen comu- nicar-se com si fossin una sola veu que sorgeix salvatge des de la foscor, com un monstre incomprès i solitari que demana amor des del centre del cor del món sense que la seva queixa sigui escoltada. Abandonats a la seva sort, en un món en ruïnes, aquestes quatre veus lluiten contra les seves pors i el dolor que les persegueix quan entren en contacte amb la realitat.

TEATRE / CATALÀ, ANGLÈS, CASTELLÀ, ALEMANY I SERBOCROATA / 55 MIN.

Autoria: Sarah Kane Direcció: Loredana Volpe Traducció: Chap Rodríguez Rosell Interpretació: Marc Pujol, Marta Ossó, Anna Casas, Chap Rodríguez Rosell i Xavier Pàmies Música en directe i espai sonor: Alvar Llusá-Damiani Escenografia: Jordi Bulbena i Cia. La Salamandra Il·luminació: Daniel Gener


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors