Gener 2020

  Seg »

PENSEM (Pausa) A LA MERDA

Cia. Jeloudoli
Del 10 al 12 de Gener

pensem_merda

Sis personatges diferents i també de gènere diferent interpretats per dos actors ens fan viatjar amb ells a través d’una mena de parc d’atraccions. Transitar i viure arran de setze escenes, mirall de l’actualitat, per sotraguejar-nos, empipar-nos, estripar-nos sense voler, fer-nos pixar de riure i plorar amb sentiment, amb tota la indignació que ens provoca qui mana en aquest món i la impotència per canviar-lo. Un setè personatge múltiple, interpretat per una actriu, ens situa en cadascuna de les escenes des de la seva esquizofrènia literària i vital, generant tota mena de sons i interpretacions musicals que acabaran confor- mant una anàrquica banda humana i sonora.

TEATRE / CATALÀ / 75 MIN.

Direcció i autoria: Manel Dueso Interpretació: Carme González, Miquel Malirach i Manel Dueso Escenografia: Sebastià Brosa Vestuari i maquillatge: Núria Llunell Música i espai sonor: Bàrbara Granados Disseny il·luminació: David Bofarull


25x5

entrades

INFANTICIDA

Marlia Produccions
Del 17 al 19 de Gener

infanticida

Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l’autora de la qual va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Caterina Albert presenta a la Nela, la protagonista d’aquesta història, com una dona valenta i apassionada. La Nela s’enfronta a tot allò que l’envolta per l’anhel de llibertat, pel desig de trobar una manera de fer i viure pròpia, per la necessitat d’enamorar-se i alienar-se de la realitat.

TEATRE MUSICAL / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: Víctor Català (aka Caterina Albert) Composició musical i interpretació: Clara Peya Direcció escènica: Marc Angelet Adaptació i dramatúrgia: Marc Rosich Interpretació: Neus Pàmies Disseny escenografia: Laura Clos “Closca” Disseny vestuari: Marta Rafa Moviment i coreografia: Ariadna Peya Fotografia: Albert Rué.


25x5

entrades

ELS DIES MENTITS

Cia. Sala Flyhard
Del 24 al 26 de Gener

dies_mentits

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meti- culosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom. Els dies mentits, escrita a partir de dones reals i anònimes i de la seva experiència, parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrada.

TEATRE / CATALÀ / 75 MIN.

Autoria, dramatúrgia i direcció: Marta Aran Intèrpret: Lara Salvador Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez Disseny de llums i espai sonor: Xavi Gardés


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors