Febrer 2020

  Seg »

RASTRES_ARGELERS

Cia. El Maldà (Barcelona)
07/02 20:30h 08/02 20:30h 09/02 18:30h

rastres

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis... i de la memòria.

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.

Idea original, dramatúrgia i direcció: ​Aina Huguet. Direcció de moviment: ​Andreu Martínez.
Intèrprets:​ Aina Huguet i Bàrbara Roig. Composició musical / Espai sonor: ​Daniel Pitarch.
Espai escènic / Vestuari: Elisenda Pérez. Veus en off: ​Berta Giraut, Bàrbara Roig, Ignasi Guasch, Ricard Serra, Sergi Torrecilla i Jaume Ulled.


25x5

entrades

VESPRES DE LA BEATA VERGE

Centaure Produccions (Barcelona)
15/02 20:30h 16/02 18:30h

beata

Una nit, un pare i una trucada telefònica del fill on li confessa la seva intenció de suïcidar-se.
El dolor extrem per la pèrdua del fill es veu reconvertit en un esforç gairebé sobrenatural de dignificació de l’existència humana, des d’una espontaneïtat tragicòmica que segurament converteix el protagonista d’aquest monòleg en un dels grans personatges del teatre contemporani. Un dolor que, en lloc de resultar paralitzador o castrador, esdevé motor de la grandesa poètica i sobretot de la grandesa ètica.

TEATRE / CATALÀ / 65 MIN.

Autoria: Antonio Tarantino Direcció:​ Jordi Prat i Coll. Traducció: ​Albert Arribas.
Intèrprets:​ Oriol Genís i Roger Vilà.


25x5

entrades

LUNÁTIKA

Cia. LaMedinaEs (Sevilla)
28/02 20:30h 29/02 18:30H - 20:30h

lunatika

Mary Lonly ha recibido una oferta laboral que no ha podido rechazar (porque no tenía otra). De la noche a la mañana, y tras un breve curso de formación en Houston –provincia de Castellón- se embarca en una solitaria expedición a la Luna. Poco después del alunizaje, en definitiva, de que llegara, descubre que sus jefes no le han contado toda la verdad sobre la peculiar misión que tiene que llevar a cabo (Cañaveral). Pero Mary Lonly no se amilana y se agarra a su trabajo como a un clavo ardiendo, decidida a regresar a la Tierra como una astronauta top... porque Mary Lonly tiene “más moral que un manco en una partida de billar”.

TEATRE / CASTELLÀ / 70 MIN.

Creació, dramatúrgia i guió:​ Cristina Medina i Remedios Crespo. Direcció:​ Remedios Crespo “el Fran”. Ajudant de direcció:​ Antonia Gómez Grande “la comadre”. Producció: ​Lola Alonso “el compadre”. Interpretació:​ Cristina Medina “yo misma con mi mecanisma”. Il·luminació i so:​ Rafael Gómez “el fleki”.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors